Goga Sekulić o pomirenju sa bivšim: Nikad se ne zna, nismo se svađali, a sada imamo jedan cilj

25.06.2023

18:57

0

Pevačica kaže da udvarača ima na pretek

Goga Sekulić o pomirenju sa bivšim: Nikad se ne zna, nismo se svađali, a sada imamo jedan cilj
Goga Sekulić - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Goga Sekulić još uvek nije zvanično razvedena od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima naslednika Vasilij Andrej. Za razvod nema vremena, a na pitanje da li je moguće njihovo pomirenje, ona je bila veoma zagonetna.

- Nikad ne reci nikad. Mi nismo imali nikakvu svađu, višemi je to neka daljina, Za sada je sve opušteno, bitno je da se poštujemo i da imamo isti cilj, a to je dete - kazala je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Goga Sekulić

Pevačica ističe da je estradnim umetnicima teško da održe vezu, a naročito, ako i druga strana nije deo javnog sveta, te da nema nameru da se ponovo udaje.

- Ja se ne hvalim nikad, nama je mnogo teško da opstane veza. To lako puca, ako partner nije javna ličnost. Imam puno udvarača, ali ja biram, imam dete, neću dečka po svaku cenu, ako se neko baš pojavi da razume moj život i da jedno drugom ne pravimo stres, onda može. S ovom pameću se više ne bih udavala. Možda neka tajna veza - kazala je Goga Sekulić. 

ATAImages/Milan Maričić
Goga Sekulić

 

 

Pevačica je takođe otkrila i čime se bavila pre nego što se pojavila na estradnoj sceni.

- Kao klinka radila sam na radiju u Sremčici. Meni je to kul skroz, voditeljka, glumica, pevačica... - ispričala je Goga Sekulić u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike