Goga Sekulić se još uvek nije zvanično razvela: Nemamo vremena, a udvarača ima napretek

07.06.2023

17:35

0

Pevačica ističe da voli mlađe muškarce

Goga Sekulić se još uvek nije zvanično razvela: Nemamo vremena, a udvarača ima napretek
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goga Sekulić je prisustvovala promociji novog albuma svog kolege Darka Lazića, a za okupljene medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, govorila je o aktuelnostima u svom životu.  

Naime, pevačica je pre nekoliko nedelja imala estetsku intervenciju grudi, nakon koje je trebalo da miruje. Ipak, kako nije poslušala savet lekara, usledila je još jedna, a Goga je sada otkrila kako se oseća. 

Marija Mladjen/ATAImages
Goga Sekulić

- Podizala sam grudi, velike su i bolela su me leđa od toga, pa sam išla na korekciju. Sada izgledaju manje jer su podignute i mnogo je bolje vizuelno. Bolela su me leđa i nakon korekcije trebalo je da mirujem, a nisam to radila. Podigla sam sina u jednom trenutku i pukli su mi konci, pa sam morala na još jednu intervenciju. Htela sam da ih smanjim, ali mi je doktor rekao da to ne bi lepo izgledalo jer sam visoka - ispričala je Goga, otkrivajući da li ima u planu još neku korekciju: 

- Zasada nije u planu nova intervencija. Volim da jedem, ali to nije problem, dok mi je ova pamet, ne bih išla na liposukciju. Svi kažu da mi je lep nos, mene nervira, razmišljala sam da ga korigujem, ali sam ipak odustala.

ATAImages/G. G.
Goga Sekulić

Dok je Goga bila u bolnici, njen sin je sve vreme bio sa ocem, Urošem Domanovićem, od koga se pevačica zvanično nije razvela. 

- Darko i ja smo bili u istoj bolnici. Darkova supruga je dolazila svako jutro da ga obilazi, imao je zaista veliku podršku, kao i ja, i meni je dolazila porodica. Prošli su ti teži momenti, sada je sve dobro. Uroš je za to vreme bio u Srbiji sa sinom, kada on ne može da dođe ovde, nas dvoje idemo u Cirih. Još uvek smo u braku, nemamo vremena da potpišemo papire za razvod. Ne opterećujemo se time - kazala je Goga. 

Udvarača ne manjka, ali pevačica za novog dečka nema vremena. 

- Trenutno sam u gužvi, imam udvarača, ali ne mogu da im se posvetim, ne znam kako bih dečka ugurala u trenutni plan i program. Uvek samo mlađe vidim, starije ne, samo mi sportski tipovi zapadaju za oko.

Između ostalog, Goga je otkrila da nije od onih koji podižu cene svojih nastupa, te da neretko i mlađu publiku počasti pićem. 

- Moja cena je lepa, može svako da plati moj nastup, ali videću sa menadžerom da podignemo malo. Bolje da svi budu zadovoljni i da se radi. Ima dece koja dođu na moj nastup, imaju samo za kartu i celo veče piju vodu, pa im često pošaljem turu pića. Sve što je brzo, to je i kuso.

Šta je još Goga ispričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike