"To više muško nije, to je bivši u problemu!" Goga Sekulić novu pesmu posvetila Urošu Domanoviću?

06.06.2023

23:40

0

Pevačica se prošle godine rastala od muža

"To više muško nije, to je bivši u problemu!" Goga Sekulić novu pesmu posvetila Urošu Domanoviću?
Goga Sekulić - Copyright Printscreen Youtube

Pevačica Goga Sekulić objavila je novu pesmu i spot pod nazivom "Bivši u problemu", a svi su se odmah zapitali da li je sve posvetila i pravom bivšem suprugu, Urošu Domanoviću, od kog se rastala prošle godine.

- „Bivši u problemu“ je tu. Pišite kako vam se dopada nova pesma. Voli vas Goga – poručila je pevačica pratiocima na svom Instagram profilu.

Goga je dobila brojne pohvale zbog izazovnog izgleda, te da je napravila promenu, ali ni da pesmom nije izneverila jer je zadržala prepoznatljiv muzički pravac.

Inače, u refrenu se može čuti stih: "To više muško nije, to je bivši u problemu", koji je mnoge zaintrigirao, s obzirom na to da je Sekulićeva otišla od sa sinom od supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Istina je da se razvodimo, tako je bolje i za dete, a i za nas dvoje. Meni je dosadilo da u braku budem i muž i žena, kao i otac i majka detetu - istakla je nedavno pevačica, pa dodala:

- Uroš i ja smo se oko svega dogovorili i nema tu mesta nikakvim skandalima i senzacijama. U svakom slučaju, oboje ćemo uvek donositi odluke koje su najbolje za našeg sina, a meni je to svakako najvažnije - zaključila je Goga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike