Kad je Goga otišla na remont, u bolnici je srela Darka Lazića: Morali su da nas smiruju da nam ne popucaju konci!

09.04.2023

17:45

0

Na korekciju se odlučila samo zbog bolova u leđima, veličina joj je, kaže, ostala ista

Kad je Goga otišla na remont, u bolnici je srela Darka Lazića: Morali su da nas smiruju da nam ne popucaju konci!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Goga Sekulić nedavno je zbog bolova u leđima rešila da ode na korekciju grudi. Kako je objasnila pojavivši se u jednoj emisiji, iako se priča da ih je smanjila - u stvari je zadržala veličinu na koju se još odavno navikla.

Sa druge strane, pevačica je u bolnici srela kolegu Darka Lazića, koji je takođe nedavno sređivao svoj izgled. Doktor im je kazao kako su „kao brat i sestra, malo nemirni", ali da joj je naglašeno da mora da se primiri kako bi sve zaraslo kako treba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Radila sam korekciju grudi, malo duže traje oporavak. Nismo, međutim, mogli da odložimo ovaj sada nastup, moraću posle da otkažem narednih nekoliko, jer nije naivno. Moram da mirujem - izjavila je Goga, pa nastavila:

Promenila silikone

- Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima i morala sam da korigujem grudi, da ih malo smanjim. Donela sam odluku da to uradim sada dok je hladnije. Zbog tih bolova u leđima sam radila korekciju, smanjivanje grudi, promenu silikona - pričala je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila o svom susretu s Darkom.

- Darko i ja smo se sreli, na istoj klinici smo bili. Rekao nam je lekar da smo kao brat i sestra, malo smo nemirni, smirivali su nas da nam ne popucaju konci. Rekli su mi da moram da mirujem, jer je ipak to operacija. Veličina grudi je ostala ista, misle svi da sam smanjila, ali sam ipak zadržala veličinu - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike