Ceca čestitala Đorđu Davidu na trijumfu, pa se osvrnula i na njihov odnos: Drago mi je da sam stekla još jednog divnog prijatelja! (FOTO)

25.06.2023

09:20

0

Pevačica je otkrila i kako tepa svom drugu iz klupe u „Zvezdama Granda", pa mnogima izmamila osmeh

Ceca čestitala Đorđu Davidu na trijumfu, pa se osvrnula i na njihov odnos: Drago mi je da sam stekla još jednog divnog prijatelja! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slavica Angelova iz tima Đorđa Davida prethodne je noći odnela pobedu u „Zvezdama Granda", a za drugoplasiranog izglasan je Dragan Đurić, kom je Ceca Ražnatović bila mentorka. Svakako, pevačicu to nije sprečilo da među prvima čestita svom kolegi, te istakne koliko je srećna što je stekla još jednog dobrog druga u životu.

Pobedica s mentorom iz ,,Zvezda Granda", ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dragi moj, voljeni „ludaku", čestitam ti od srca! Ako je neko zaslužio posle toliko godina truda, izgaranja za svoje kandidate, e, to si ti. Neka ti je sa srećom pobeda u „Zvezdama Granda" i da si mi ti živ i zdrav još 100 godina - napisala je Ceca uz rokerovu fotografiju koju je objavila u okvriu „storija" na Instagramu, pa dodala:

- Drago mi je da sam stekla još jednog divnog prijatelja u životu. Voli te puno tvoja Ceki. Uživaj, bebi, u svojoj radosti. Znam da je ogromna.

Cecina čestitka upućena Đorđu Davidu, Instagram screenshot / cecaraznatovic
 

Takođe, njena kuma Viki Miljković nije propustila a da za kraj sezone ne pozdravi svoje fanove, pa Đoletu poruči najlepše reči akonto trijumfa.

- Završili smo i ovu sezonu, završilo se i ovo finalno veče. Čestitam Đorđu, mom drugu, mom bratu, čestitam Slavici i još jednom, Đole, zaslužio si. Pozdrav! - kazala je ona u povratku kući pa poslala i poljubac gledajući pravo u kameru, putem pomenute društvene mreže.

Viki Miljković, Instagram screenshot / viki_miljkovic
 

Podsetimo, Slavica iz Makedonije je pobedila s preko 88.000 glasova publike, koja je za nju navijala iz četiri zemlje. Kao nova zvezda „Granda" od produkcije dobija pesmu i spot, kompletni marketing, te automobil vredan 20.000 evra.

Slavica Angelova pobedila u ,,Zvezdama Granda", ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike