Prva izjava Đorđa Davida i pobednice "Zvezda Granda": Već joj zabranio da priča o jednoj temi (VIDEO)

25.06.2023

02:05

0

Slavica priznala da je plakala pred finale

Prva izjava Đorđa Davida i pobednice "Zvezda Granda": Već joj zabranio da priča o jednoj temi (VIDEO)
Đorđe David i Slavica Angelova - Copyright 24sedam

Mlada takmičarka iz Makedonije, Slavica Angelova, večeras je trijumfovala u finalu "Zvezda Granda" i odnela pobedu sa preko 88 hiljada glasova u samom superfinalu.

Slavica je od "Grand" produkcije osim titule pobednika osvojila i pesmu i spot, kao i automobil u vrednosti od 20 hiljada evra.

Njen mentor Đorđe David nije krio ponos zbog pobede svoje kandidatkinje, a pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, dali su prvi intervju nakon proglašenja pobednika.

- Makedonija se probudila! Hvala celoj državi koja je shvatila da je ovo dete biser i da je njena varijanta pevanaj te muzike koju ja zastupam, zaista na vrhunskom nivou! Zamolio bih vas da razgovarate sa njom, jer ovo je njeno veče - počeo je Đorđe David.

Plakala pred nastup

Slavica nije krila uzbuđenje, a njen mentor je pred samo takmičenje otkrio da je imala emotivni brodolom, te da je plakala pred nastup, o čemu nakon pobede nije želela da govori.

- Nisam očekivala da ću da pobedim! Ne znam da li se u Makedoniji prirpema pobednički koncert, toliko sam frapirana da ne znam šta mogu da očekujem - poručila je zbunjena pobednica.

24sedam/Danica Božović
Slavica Angelova i Đorđe David

- Ovo je prvo nagrada za pravac muzike koji ja zastupam! Beskrajno sam zahvalan "Grand" produkciji i Saši Popoviću koji su me pozvali, znali su da će se repertoar u tom smislu proširiti, a Slavica je dokaz da postoje ljudi širom regiona koji slušaju eks-ju-rok - dodao je David.

Na pitanje novinara da li je zaljubljena, Slavica je zbunjeno odreagovala, a Đorđe David je uskočio i poručio medijskim ekipama da o tome ne želi da govori, te da postave drugo pitanje.

Šta je Slavica još imala da kaže u intervjuu nakon pobede, detaljnije možete pogledati u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike