Pobednik "Zvezda Granda" zbog finala propustio važan događaj u životu: Drug mu je predvideo uspeh, a njihovu reakciju neće zaboraviti

11.02.2023

10:15

0

Sve se desilo sa razlogom, čak i kada on nije verovao da do toga može doći

Pobednik "Zvezda Granda" zbog finala propustio važan događaj u životu: Drug mu je predvideo uspeh, a njihovu reakciju neće zaboraviti
Nermin Handžić - Copyright Foto: Ivana Ankić, Tara Bogavac

Nermin Handžić, pobednik prošlogodišnje sezone "Zvezde Granda", otkrio je da je zbog učešća u finalu takmičenja morao da propusti važan događaj u životu svakog srednjoškolca.

Naime, te večeri su njegovi školski drugovi išli na maturu, ali Nermin ipak ne žali.

- Verovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava - rekao je on, pa dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Nermin Handžić

- Iako je matura nešto što se pamti celog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobedio, ma to nema cenu.

Viki Miljković je bila Nerminu Handžiću mentor i verovala je u njegovu pobedu, a on je sada ispričao da je njegov drug čak sanjao stvari koje su se na kraju obistinile, iako on u njih nije verovao.

- Sećam se, dolazim jednog jutra u školu i moj najbolji drug Fares kaže: 'Ne verujem šta sam sanjao! Sanjao sam da si pobedio u „Zvezdama Granda“ i pun stadion u Tešnju, ide pesma „Čaršija“ ' - priča Nermin za "Grand Online" i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nermin Handžić

- Ajde beži, nemoj me zezati, to sam mu tada rekao. Stvarno nisam mogao da verujem u taj njegov san, mislio sam da se šali.

Nermin je, podsetimo, od završetka takmičenja u sigurnim rukama Viki i njenog supruga Tašketa koji mu pomažu da napravi veliku karijeru, a sada je trenutno sa njima u Americi na turneji, što mnoge njegove starije kolege nemaju mogućnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike