Lista finalista „Zvezda Granda" je izašla! Jedna takmičarka već ponela titulu heroja: Ovo se nikad do sad nije desilo! (FOTO)

24.06.2023

09:20

0

Maja Jevtić prva je trudnica koja će se boriti za pobedu

Lista finalista „Zvezda Granda" je izašla! Jedna takmičarka već ponela titulu heroja: Ovo se nikad do sad nije desilo! (FOTO)
„Zvezde Granda" - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Posle višemesečne borbe, 24 kandidata dalo je sve od sebe u polufinalu ne bi li obezbedili mesto u noći kada će se birati ovogodišnja zvezda. Njih 17 uspelo je da oduševi žiri „Zvezda Granda" i pokaže - da su baš oni zaslužili da se bore za pobedu.

Prvoj je to pošlo za rukom Martini Jozinović, a onda i Maji Jevtić, koja je ujedno i prva trudnica koja će se boriti za laskavu titulu.

- Za dvadeset godina u „Zvezdama Granda" nismo imali trudnicu u finalu - prokomentarisao je bio Saša Popović, dok se roker Đorđe David nadovezao rečima:

– Majo, ti si realno heroj ovog finala, čestitam ti.

Maja Jevtić, Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
 

Još jedno lepo iznenađenje usledilo je nakon duela između Dženana Rakića i Dragana Đurića, kada je Saša Popović doneo odluku da ih obojicu pošalje u veliko finale. Ista sudbina zadesila je zatim i Nejaza Ramčevskog i Petra Bulatovića. Radost i uzbuđenje nije krila ni Ksenija Tanu, koja je svojim energičnim nastupom podigla ceo studio na noge, zbog čega joj je Popović bez razmišljanja dao svoj odlučujući, sedmi glas.

Saša Popović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Nakon 12 fantastičnih duela, čak 17 kandidata završilo je u baražu iz kog se njih 10 izborilo za finale, a to su:

Sanela Hasić, Slavica Angelova, Lidija Matić, Nenad Kostov, Igor Knežević, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković, Amna Jusić, Hamza Gušić.

Finale „Zvezda Granda" biće održano večeras, 24. juna, od 21 sat, a pobednika će birati brojni fanovi.

Voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike