„Ceca to stalno radi!" Takmičarka „Zvezda Granda" o mentorki, iza kulisa: Otkrila i kako joj je majka reagovala kada ju je upoznala!

09.06.2023

10:25

0

Sa druge strane, ne slaže se da joj je glas „prljav", pa objašnjava i zašto

„Ceca to stalno radi!" Takmičarka „Zvezda Granda" o mentorki, iza kulisa: Otkrila i kako joj je majka reagovala kada ju je upoznala!
Nikolina Milosavljević - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Nikolina Milosavljević, koja se u aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda" istakla u timu Cece Ražnatović, otvoreno je progovorila o svom iskustvu u ovom talent-šouu, mentorki, pa i komentarima da joj je glas „prljav". Upitana koja je tajna njenih sve boljih nastupa, pa i nikad jačeg plasmana, sodgovorila je:

- Prija mi što publika lepo reaguje na mene, svi komentari su zaista pozitivni. Moram da pozdravim sve zemlje, pogotovo Makedoniju, oni me baš hvale. Ne slažem se da mi je glas „prljav", jer da jeste ne bih mogla da pevam tako visoke tonove – počela je ona za „Grand onlajn", pa dodala:

– Ponekad je problem to što pevači ne mogu da pevaju pesme iz originala niti da dosegnu određene visine, a nama Ceca uvek diže za pola tona matricu... Možda je i do adrenalina. Meni se to sviđa, jer sam to u stvari ja. Uživam na sceni, da pevam i igram. Volim vesele pesme, zbog toga ih i biram - naglasila je.

Kako se s Ražnatovićkom našla i „po južnjačkoj krvi", s osmehom je nastavila svoju priču rečima:

„Moram da je slušam!"

– Možda baš zbog te južnjačke krvi biram takve, brze i vesele pesme. Moja mentorka je isto južnjakinja, ali ona je kao cvetak. Ona mi kaže da grizem na bini i da je „počistim", a ja moram da slušam - izjavila je, pa kasnije u razgovoru dodala kako je i njena majka bila u prilici da upozna pevačicu, te da je oduševljena njenom harizmom.

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Život ove takmičarke prilično se promenio otkako se pokazala u poznatom takmičenju.

– Veoma sam srećna, ovo je prvi put da sam stigla do šestog kruga. Dešavalo se da dobijem i panik (taster), a sada mnogi ne veruju kada im to kažem. Mislim da je sve trebalo tako da bude i da je sada moje vreme. Život mi se promenio, jer ljudi kada zovu moj bend traže da obavezno dođem i ja što mi je veoma drago, raste broj pratilaca, broj pregleda, a to puno znači i diže cenu – zaključila je Nikolina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike