„Napravili smo zamenu..." Prošići napustili „Zvezde Granda", pa Popović objasnio kakvo je sad stanje u talent-šouu!

11.06.2023

09:17

0

Brat i sestra iz opravdanih razloga rešili su da odustanu od muzičkog takmičenja

„Napravili smo zamenu..." Prošići napustili „Zvezde Granda", pa Popović objasnio kakvo je sad stanje u talent-šouu!
Saša Popović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Saša Popović obratio se gledaocima „Zvezda Granda" pre nego što je žiri krenuo u komentarisanje Danijela Ajetovića i Mustafe Bidžana, sa važnom porukom. Naime, pošto su brat i sestra, Eki i Nejra Prošić svojevoljno napustili poznato takmičenje, došlo je do zamene, 

Mustafa je, naime, žrebom vraćen u šou, kada su Prošići zvanično odustali. 

- Tu gde je pevao Mustafa, na tom mestu večeras je trebalo da bude Marijin duet. Međutim, zbog zaista opravdanih razloga oni su morali da odustanu. Od četiri kandidata koji su ispali, žrebom smo izvukli Bidžana da se vrati u takmičenje – objasnio je Popović. 

Inače, Ajetović je za prethodno veče bio pripremio „Đelem, Đelem" i „Taši tanana", dok je vraćeni pevač izvodio „Loše vino" i numeru „Mogu još da poludim". Iako su sve od sebe dali, nisu pokupili baš sve glasove, pa će obojica dalje biti viđeni u baražu

- Danijele, meni si bio odličan večeras, dopalo mi se sve. Ja volim i kako se ti ponašaš i tvoj osmeh. Mustafa, „kom si, kom sa", dobio si moj glas jer si se trudio, malo si i proklizao, kao da nisi večeras prisutan ovde. Ne znam šta ti se dešava – oglasila se tada Viki Miljković, na šta se njena kuma Ceca Ražnatović nadovezala rečima:

Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Danijele bilo si odličan, kao i uvek raspevano i razigrano, ja to volim kod tebe. Mustafa, ti si moje mezimče, u tebi uvek vidim nešto pozitivno, ali mislim da se nisi dao onako koliko možeš.

- U tebi čuči neko pozitivno ludilo i ja to vidim, čujem i nadam se ako prođeš da će to biti tako - istakla je pevačica

Zatim, Marija Šerifović je na svoj način obrazložila zbog čega nije glasala za takmičare.

„Kao neka žalosna vrba..."

- Danijele, ovo mi se nije svidelo večeras. U ovom izboru pesama se baš manifestuje tanka granica ukusa, ti je lako pređeš, večeras si je prešao i nije mi se dopalo. Mustafa, ti si došao kao neka žalosna vrba, tako ne treba, možeš više i bolje. Ja nisam htela da slušam ništa dalje od prve pesme, jer kad takmičar izađe sa takvim govorom tela, ne znam šta da kažem – kazala je ona, a odmah je onda nastavio Dragan Stojković Bosanac:

- Prvi kandidat, izašao si na scenu i ja sam očekivao da će to biti „vau". Međutim, ti tehnički sve možeš, ali ti ništa nije izašlo. Hteo si sve da udariš, a promašuješ, duga pesma mi se ništa nije svidela, bilo je falša, visine ti nisu išle. Da si tako ranije pevao, nikada ti ne bi dao glas. Ne osporavam tebe kao talenat, ali ti ništa nije izašlo. Mustafa, tebi je problem dinamika jednog tona, kod tebe su tonovi kao kocke. Šta god pevaš, zvuči tako. Kad si počeo pesmu odmah je otišao u falš.

Mentori su zatim svojim takmičarima poželeli sreću u baražu. 

- Sada mucam, ne znam šta da kažem, kao crtani film... Napadaju me sa razlogom, jer ne znaju šta prolazimo. Bosanac je rekao jednom rečenicom, dinamika i kockasti tonovi, a rekao sam ti da se Ceca ne smeje ni na jednog takmičara kao na tebe. Daj, nasloni se na to i osloni se na to, što se plašiš – prokomentarisao je Đorđe David

Đorđe David, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Danijele, bio si savršen. Jedino imam osećaj da žiri nije reagovao na našu virtuoznost, tvoje pevanje i moj ples. Meni je sve bilo top, za šest, u finale pravo – zaključio je Aleksandar Milić Mili u nešto pozitivnijem tonu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike