Marija Šerifović u finalnoj fazi "Zvezda Granda" zabrinuta zbog trudne kandidatkinje: Saša Popović ovo nije mogao ni da zamisli (FOTO)

18.06.2023

14:09

0

Maja se plasirala u polufinale

Marija Šerifović u finalnoj fazi "Zvezda Granda" zabrinuta zbog trudne kandidatkinje: Saša Popović ovo nije mogao ni da zamisli (FOTO)
Maja Jevtić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Talent-šou program "Zvezde Granda" ušao je u svoju završnu fazu, a trudna takmičarka Maja Jevtić, sinoć je nastupila i osvojila šest glasova stručnog žirijai plasirala se u polufinale.

Njema mentorka Marija Šerifović nije krila sreću, a sa druge strani i zabrinutost.

- U strahu sam, brinem hoće li moći, ne zove se to tek tako drugo stanje. Majo, bravo - objasnila je Šerifovićeva.

U polufinale se plasirao i Aleksa Šuković koji je sa trudnom kandidatkinjom otvorio poslednju emisiju "Zvezde Granda".

- Oba kandidata fenomenalna. Majo, druga pesma si me oduševila. Aleksi sam dala prednost zato što je veliki skok i napredak u odnosu na prethodne krugove - rekla je Viki Miljković.

Snežana Đurišić je prednost dala Marijinoj kandidatkinji zato što je Aleksa u prvoj pesmi kasnio, no nije krila da joj se dopala i njegova izvedba.

- Da mi je neko rekao pre 20 godina kada smo počinjali „Zvezde Granda“, sve sam mogao da zamislim, ali da ćemo imati trudnicu u ovom polufinalu nikada ne bih poverovao - dodao je Saša Popović, koji je zatim dao reč Miliju koga je Cecin kandidat oduševio.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Saša Popović, Marija Šerifović i Ceca Ražnatović

- Aleksa, toliko hrabar odabir prve pesme, bravo majstore, oduševljen sam tvojim napretkom. Majo, bez greške i emocija kod obe pesme. Posebno za drugu pesmu koju je radio kolega do mene - obrazložio je Milić, nakon čega se oglasio i Bosanac.

- Prvi kandidat u pravu je Sneža, ali dobar si bio. Majo, prva pesma odlična, ali druga pesma niko nikad tu pesmu u ovom takmičenju nije otpevao tu pesmu tako masno, tačno, ubedljivo i pljesno. Ja to mogu reći sa pravom i ponosom zato što sam pravio tu pesmu i od čika Dragana aplauz - pohvalio je Stojković, a komplimenti nisu izostali ni od Ane Bekute.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Maja Jevtić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike