„Jedan mi je mangup, drugi malo s*ksi!" Marija Šerifović nasmejala i takmičare „Zvezda Granda", a evo kome je na kraju dala prednost! (FOTO)

04.06.2023

09:15

0

Igor Knežević i Danijel Ajetović svakako su priredili članovima žirija pravi spektakl

„Jedan mi je mangup, drugi malo s*ksi!" Marija Šerifović nasmejala i takmičare „Zvezda Granda", a evo kome je na kraju dala prednost! (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Danijel Ajetović i Igor Knežević priredili su za žiri, ali i brojne gledaoce „Zvezda Granda", pravi spektakl prethodne večeri. Posle duela, pobrali su sve moguće glasove, a kako i ne bi - uzimajući u obzir koliko su se za isti i spremali. 

Kandidat Snežane Đurišić izveo je bio „Njen oproštaj", pa „Baro bijav", dok je takmičar iz tima Aleksandra Milića Milija pevao pesme „Kruška" i „Bele ruže". 

Inače, s Vojom Nedeljkovićem u bekstejdžu bila je Igorova supruga sa naslednicima, kao i sestra, a kada ih je Saša Popović pozvao da se uključe podsetio je sve da se on takmičio u sezoni 2010/2011 i najavio kako će „biti u Zvezdama Granda sve dok i njegova deca tu ne dođu". 

Igor Knežević, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Potom, Marija Šerifović na kratko je „ukrala šou" svojim komentarom. 

– Danijele, znaš da si mi strava, isto tako je i Igor razvalio... Ovde mi se desila jedna mala promenica... Danijel mi je mangup koji zna da peva, a Igor mi je i malo s*ksi, ovi njegovi muvići. Prednost dajem, u ovom duelu, Igoru – zaključila je, sa čime se složila i Ana Bekuta. 

Marija Šerifović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Za razliku od njih, međutim, Viki Miljković smatrala je da je Danijel bio za nijansu bolji. 

Ceca Ražnatović, pak, glasala je pre za Igora, kao i Dragan Stojković Bosanac, a za njima roker Đorđe David „stao je na stranu" Ajetovića. 

Danijel Ajetović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Zatim, Mili je rešio da promeni kurs, pa je upitao žiri za koga od kandidata smatraju da će napraviti bolji posao. Glasovi su i uprkos njegovom pitanju - bili jednaki, pa je Popović presudio da će obojica zasigurno biti velike zvezde. 

– Oni su toliko različiti i ovo komentarisanje, ko će biti veči, je nezahvalno – zaključila je ona Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike