Nikolina je pasivni akter sjaja i bede Balkana! Hrvatica se ne zaustavlja: "Vidoje me je jurio spuštenih gaća!" (FOTO)

12.09.2022

09:43

1

Autor: Marija Mitić

Borna Kotromanić ponovo iznela niz skandaloznih detalja na račun pokojnog Ristovića

Nikolina je pasivni akter sjaja i bede Balkana! Hrvatica se ne zaustavlja: "Vidoje me je jurio spuštenih gaća!" (FOTO)
Vidoje Ristović, Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ A.A./ Printscreen Instagram/ BornaKotromanić

Od smrti Vidoja Ristovića strasti se ne smiruju, kako između njegove supruge Nikoline Pišek i oca Viktora, a i s vremena na vreme se upliću i novi akteri.

Naime, hrvatska ekonomistkinja Borna Kotromanić, odjednom je počela da iznosi skandalozne detalje o Vidoju, koji joj se, kako tvrdi udvarao, kao i uvrede na račun Nikoline. U komentarima na njenim objavama na Instagramu su se ubrzo javili njeni pratitelji, poručivši joj da je ”nisko” što je objavila određene poruke te su je upitali zašto to radi, a Borna je ”bez dlake na jeziku” odgovarala na njihova pitanja. 

 

Ona je tako sada objavila nove skandalozne detalje, poput onih da ju je Vidoje jurio "spuštenih gaća".

 

 

 - Pred 300 ljudi Vidoje je upao na svadbu s dva telohranitelja, pretio je da će se ubiti jer neću da budem s njim. Spuštenih gaća je jurio za mnom do toaleta. Takođe je upadao u frizerske salone da me gleda - napisala je Kotromanićeva na Instagramu, a povod za njeno oglašavanje bio je Nikolinin intervju za hrvatski magazin Glorija, gde je Pišekova rekla da je Borna bez razuma, te da nikada nije bila u njenom domu.

Zaključila je i da je susret s Ristovićem bio njen “najbliži susret sa Sodomom i Gomorom, prvi i zadnji!”

Borna zatim dodala i da je u Vidojev dom pozvana mnogo pre nego što je Nikolina “bila u planu”, odnosno pre njihove veze. Osvrnula se potom na Nikolinu, nazvavši je “pasivnim akterom, ne sjaja i bede Holivuda, nego sjaja i bede Balkana”. I tu se nije zaustavila. 

Kotromanićeve je iznela još šokantnih tvrdnji, koje možete pogledati u galeriji iznad, a nakon što je jedan pratilac prokomentarisao da Pišekova “nije mogla da nađe Hrvata nego je morala imati Srbina", Borna je odgovorila: “Hrvati su valjda zadnji put i srednjem veku kupovali žene”.

Podsećanja radi, Borna je i juče objavila poruke u kojima joj se udvarao Vidoje, te kako joj je nudio "apartman sledeći put kada dođe" i to "jedan od najlepših u Evropi", a više o tome čitajte OVDE!

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike