Armani je bio Tinin prijatelj, pa asistent, a ovo je potez kojim ju je od sebe oterao! Tek da čujete kakvu je ulogu u svemu odigrao njen muž

22.06.2023

07:45

0

Rame uz rame su proveli i više od dve decenije

Armani je bio Tinin prijatelj, pa asistent, a ovo je potez kojim ju je od sebe oterao! Tek da čujete kakvu je ulogu u svemu odigrao njen muž
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Edi Hampton Armani, nekadašnji poverenik Tine Tarner, najbolji prijatelj, pa i lični asistent, nikako da se pomiri s njenom smrću. Iako su se vremenom gotovo i otuđili, nije mu bilo pravo kada je čuo da je više nema.

- Kad mi je rečeno da je preminula, kao da sam otupeo, potpuno se zaledio. Suzu jednu nisam mogao da pustim. Nisam želeo da dozvolim da mi se te vesti „slegnu", odmah sam upao u poricanje i vrištao: „Ne, ne, ne..." - počeo je on za „People", trudeći se da ne zaplače prisećajući se raznih detalja iz perioda koji je proveo rame uz rame s kraljicom rokenrola.

Edi Armani, Youtube screenshot / ClusterView
 

Uprkos bliskosti koju su vremenom ostvarili, njih dvoje nisu bili u kontaktu poslednje tri decenije. Ipak, njegova ljubav prema njoj ostala je ista, a kako i ne bi kada je počela još tokom njegovih dečačkih dana. Kada ju je prvi put video uživo, Armani je imao samo 12 godina i bio je u jednoj radnji u Los Anđelesu, 1968. Ona je u to vreme sticala veliku popularnost u okviru dua „Ike and Tina Turner", a on je navalio histerično da vrišti: „O moj Bože, volim te!"

- Toliko sam je tada gnjavio da otišla, a ja se nisam zaustavljao. Svaki dan sam zvao studio gde je snimala i pitao da li mogu da razgovaram sa njom - objasnio je jednom prilikom i dodao kako je to trajalo oko godinu dana.

Zatim, pozvan je na jedan događaj gde je upoznao Tinu i Ajka, koji se našalio kako „njega treba da postave za glavu fan kluba".

Tina Tarner, Profimedia
 

- Idućeg ponedeljka sam zvao i pitao kad počinjem! - prokomentarisao je, dodajući kako su se Ajka, inače, svi plašili jer je bio „pravi šizofreničar".

Vreme je odmicalo, a on i Tina postajali su sve bolji prijatelji. On joj je onda postao poverenik i jedno vreme je boravio u njenoj kući u Los Anđelesu, pa brinuo o njenoj deci kada je trebalo. Onda, otputovao je s njom i za London, u vreme sjaja albuma „Private Dancer" (1984).

- Tina je ljubav koju nije imala privatno dobijala na sceni. Zato je, čim se popne gore, delovala tako živo. Kod kuće nije bila takva. Bila je nežnija, tiša... Voleli smo da gledamo iste, stare filmove, ostajali bismo budni do kasno i tračarili, smejali se, pili šampanjac - pamti on, prenosi „Meaww".

Za raspad krivi i drugog Tininog muža?

- Volela je da jede „Häagen-Dazs" sladoled, pa me je molila da ja pojedem pola, da ona ne padne u iskušenje i smaže ceo. Ali, ja nisam dovoljno brzo jeo, pa bi ona rekla: „Zaboravi, mnogo si spor!" - dodao je on, koji je i te kako bio prisutan tokom njenih dana s Ajkom, pa tvrdi da je traume i strah od njega vukla sve do njegove smrti 2007. godine.

Međutim, kada je pevačica upoznala drugog supruga, s Armanijem joj je odnos propadao.

Tina Tarner, Profimedia
 

- U suštini, ona je upoznala čoveka svog života i bila je veoma srećna s njim, pa se mi, nekako, nismo više slagali. On mene nije posebno voleo, nikada - govorio je bio, pa se onda dotakao knjige koja im je, veruje se, presudila.

U pitanju je „zbir njenih uspona i padova" pod naslovom „The Real T", kojom je hteo samo - da privuče njenu pažnju. Dogodilo se, pak, upravo suprotno.

- Saznao sam njeno mišljenje naknadno, ali ovako, nije ništa komentarisala niti se borila s bilo čim... To nas je sve rastavilo. Da sam imao drugog izbora, sigurno je ne bih ni napisao. Želeo sam njenu pažnju i izabrao sam loš put. Ja nju stvarno volim i srećan sam, jer je ona srećna - naglasio je jednom za „Sunday Express".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike