Tini Tarner je muž bukvalno - dao bubreg! „Htela sam da ga odgovorim od toga, ali nije mi uspelo"

07.05.2022

20:31

0

Pevačicino zdravstvebo stanje je tada bilo ozbiljno narušeno

Tini Tarner je muž bukvalno - dao bubreg! „Htela sam da ga odgovorim od toga, ali nije mi uspelo"
Profimedia

Do decembra 2016. godine, zdravstveno stanje Tine Tarner se toliko pogoršalo, da je pevačica bila gotovo na samrti. Bubrezi su joj u tom periodu „radili na 20 odsto", a bilo je pitanje vremena kada će i to početi da propada. Tada, njen drugi suprug i velika ljubav Ervin Bah, doneo je odluku da joj on bude donor.

Transplantacija joj je, naime, bila neophodna, a donora nije bilo ni na vidiku. O svemu ovome, inače, Tina je „progovorila" - u autobiografiji „Moja ljubavna priča", ističući kako je prvo pokušala da odgovori voljenog nemačkog muzičkog direktora od svega toga „jer nije imalo smisla da radi tako nešto samo da bi starijoj ženi produžio život za koju godinu".

- Moja budućnost je naša budućnost - rekao joj je on, za čime je išlo i objašnjenje kako je ovo bio „dar ljubavi".

Tina je operisana 7. aprila 2017, za Ervinom, a posle izvesnog perioda u bolnici, uspela je i dobro da se oporavi, te nastavi svoj život bez ikakvih problema, objasnila je u knjizi koju je u serijama svojevremeno puštao „Daily mail".

Inače, Tina i Ervin su se upoznali još gotovo pune tri decenije ranije. Tada, ona je putovala svetom s „Private Dancer" turnejom, koja joj je ostavljala malo vremena za privatan život... Čim ga je ugledala, međutim, srce je počelo ubrzano da joj kuca, a ruke su joj bile ledene.

Tina Tarner i Ervin Bah, Profimedia
 

- Znači to ljudi zovu ljubavlju na prvi pogled, to sam pomislila. I, Bože, nisam spremna za ovo - priznala je u svojoj knjizi, istakavši kako je kasnije saznala da su i njega isprva mučile nesigurnosti zbog nje, jer se takođe odmah zaljubio.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti