Kakva je Tina bila privatno - otkriva dugogodišnji stilista: Ne znam što plačem ovoliko, kad sam bio spreman na njen odlazak... (FOTO)

26.05.2023

08:50

0

Sve svoje perike je, tvrdi on, pevačica tretirala sama

Kakva je Tina bila privatno - otkriva dugogodišnji stilista: Ne znam što plačem ovoliko, kad sam bio spreman na njen odlazak... (FOTO)
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Stilista koji je s pokojnom Tinom Tarner godinama sarađivao na turnejama, Vejn Lukas, ispričao je sa setom u glasu za strane medije kakva je pevačica bila pošto se kamere i reflektori isključe. Kada je čuo da je umrla, naslonio se na radnu površinu u kuhinji i zaplakao kao malo dete. 

Bliskost kakvu su vremenom ostvarili, objašnjava, nikada nije nestala. 

Tina Tarner, Profimedia
 

- Ne znam odakle toliko suza, kad sam na sve ovo bio spreman... Jedno je ostati bez svega što je ona predstavljala, ali izgubiti sestru, prijatelja, devojku, najbolju drugaricu na svetu, je nešto sasvim drugačije - istakao je on za „People" pa dodao kako je Tina sve to bila za svakoga ko ju je poznavao. 

Posle tužnih vesti, odmah se dohvatio kutije stvari koje mu je ona poklonila. 

- Kada putujete s njom, ona na kraju svake turneje razdeli posebne poklone. Svim igračima, meni, dala je, na primer, po prelep zlatni prsten, 18 karata. Nosi se na palcu... Kada zagledate unutrašnjost, čeka vas poruka: „In memorium de futura". Ona vam ga stavi na prst i kaže da vas voli. Po poslednjoj turneji, spremao sam se da krenem kući, a ona mi je rekla: „Za tebe imam nešto drugo, ne isti prsten kao devojkama što sam poklonila." I, dobio sam kutijicu koju mi je onda uzela iz ruku, pa opet sama stavila prsten i to na prst na kom se nosi burma. Ugraviran, isto. „Sećaj me se", piše. Nikada to neću zaboraviti - kazao je. 

Tina Tarner, Profimedia
 

Sama svoj majstor

Prema njegovim rečima, Tina je bila žena s mnogo talenata. Sve svoje čuvene perike farmala je i ušivala sama, jer je verovala da nema nikog ko to bolje zna od nje. 

- Bila je nešto kao... Betsi Ros (poznata posebno po tome što je izradila prvu zastavu Amerike) rokenrola. Sedela bi na ivici kreveta, okružena s 50 perika za predstojeću turneju, s makazama i iglama i, sve je radila sama. Bilo je neverovatno. Toliko sam toga od nje naučio - prisećao se Vejn. 

- Nijednu u stvari nije „osmislio" frizer. Sve ih je uvek radila sama - dodao je zatim, pa nastavio kako je i te kako bila svesna svojih odevnih kombinacija, kakve joj najbolje pristaju i u tome je, takođe, aktivno učestvovala. 

- Izvukla je najbolje iz mene - zaključio je on. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike