Jovana Jeremić samo što se ne useli u stan od 200.000 evra - već prenela osnovno: To sam uvek radila kad sam počinjala od nule! (FOTO)

20.06.2023

18:25

0

To joj je znak za dobar start

Jovana Jeremić samo što se ne useli u stan od 200.000 evra - već prenela osnovno: To sam uvek radila kad sam počinjala od nule! (FOTO)
Jovana Jermeić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić izgleda je spremna da se useli u novi stan koji je kupila na Dorćolu, a za koji je, prema ranijim napisima, izdvojila čak 200.000 evra. Po završetku većih radova, voditeljka je rešila da prenese osnovno u svoja nova četiri zida.

U pitanju su telefon i jedna ikona, što joj je i znak za dobar početak.

- Kad kreneš od nule sam, sve umeš da ceniš. Gde god sam hodila, uvek sam nosila dve stvari sa sobom i ćerkom, telefon i ikonu Svetog Vasilija Ostroškog - poručila je ona u okviru „storija" na Instagramu.

Ujedno, Jovana je i pokazala kako sad izgleda jedan njen kutak u prostranom stanu, pa odala utisak da je na korak to useljenja.

Jovana Jeremić, Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Podsetimo, voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji nedavno se pohvalila time kako je kupila nekretninu na Dorćolu, koja se nalazi u jednoj staroj zgradi. U planu joj je bilo da ga celog renovira, te da će je zato 54 kvadrata „izaći" 200.000 evra.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom... U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto, jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju - objasnila je bila Jovana onda za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike