"Mislili su da se prodajem za pare": Jovana Jeremić otkrila da su pokušali da je uvuku u prostituciju na početku karijere!

23.10.2022

07:48

4

Voditeljka je ispričala sve detalje, ali jednu stvar nije otkrila

"Mislili su da se prodajem za pare": Jovana Jeremić otkrila da su pokušali da je uvuku u prostituciju na početku karijere!
Jovana Jeremić (9) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Jovana Jeremić je poznata kao žena koja nema dlake na jeziku, pa često komentariše razne teme, ali iznosi i stvari iz svog privatnog života.

Tako je sada ispričala sve o čoveku koji je želeo da je uvuče u prostituciju na početku karijere!

- Pokušali su da me uvuku u prostituciju, na početku karijere. Neću reći koji je to čovek pokušao da uradi. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju, zato što sam hiperinteligentna i nuđeno mi je da radim sa najjačim muškarcima na svetskom nivou. To je bila otvorena ponuda - priča Jovana i nastavlja:

Instagram printscreen/jovanajeremic
Jovana Jeremić

- Nuđeno mi je sve, čitavo bogatstvo, da budem uvučena u elitnu prostituciju, da budem žena zadužena na svetskom novu jake muškarce, što iz sveta fudbala pre svega, jer perfektno govorim španski i to su momenti u mojoj karijeri gde sam ja položila ispit.

Kako kaže, taj čovek ju je dugo ubeđivao, ali njen odgovor je bio "ne"!

- Dvanaest sati me je taj čovek ubeđivao. Nudio mi sve na svetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, tad sam imala 24 godine. Tek sam završila fakultet, sve je počelo tako što su oni imali informaciju sa mog fakulteta da sam vrhunski inteligentna i da imam tu fatalnu crtu u sebi - rekla je Jovana u emisiji "Inspiracija noći, inspiracija dana" i dodala:

Printscreen YouTube/Novo jutro
Jovana Jeremić

- Moj odgovor je bio ne. Tog dana me je spasio post, vera. Bog. To je bilo najveće iskušenje mog života. Jedan od uslova je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to je bila crvena lampica u mojoj glavi. Govorio mi je da ja treba da nosim haljine od 5.000 evra, ne od 5.000 dinara, ja sam bila na početku karijere, išli su na to. Mislili su da se prodajem za pare - istakla je Jeremićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike