Jovana Jeremić objavila svoju prvu pesmu: Valja se u krevetu, kupa se u kadi, ovo je čekala celog života (FOTO)

06.06.2023

23:55

3

Provokativnih kadrova nije manjkalo

Jovana Jeremić objavila svoju prvu pesmu: Valja se u krevetu, kupa se u kadi, ovo je čekala celog života (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Voditeljka Jovana Jeremić oprobala se i u muzičkim vodama i objavila svoj prvenac u saradnji sa reperom Devlom, pod nazivom „Roleks”. Jeremićeva je već u nekoliko navrata izjavila da jedva čeka da snimi prvu pesmu, a želja joj se i ispunila.

S obzirom na to da je Jovana u pitanju, provokativnih scena nije manjkalo. U pojedinim kadrovima Jeremićeva se valja po krevetu, kupa se u kadi, a sve te scene prati njen „šmekerski” pogled.

 

Podsetimo, Jovana je u ovoj pesmi citirala svoje izjave koje su postale viralne na društvenim mrežama, a tiču se njenog stava da muškrac ženi treba da kupi „roleks”.

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi „roleks”, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to moraju biti kuća, "roleks" i najnoviji automobil. Izvini, neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - izjavila je Jovana za medije ranije, a baš tako glase i pojedinis stihovi njene nove pesme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

 

U spotu nosi zlatni sat, a pevačica je otkrila da košta 60.000 evra i da želi da ga poseduje.

- Jednog dana sam želela da postanem bogata žena, i evo, ostvarilo mi se ove 2023. Ovo je „roleks” od 60.000 evra. Nije u mom vlasništvu, a želja mi je da posle ove pesme sama sebi kupim ovakav sat, pošto se još uvek nije pojavio muškarac koji bi mi tako nešto priuštio. Moji uslovi su vrlo jasni, kako u pesmi, u govoru, tako i u životu. Ovo je "roleks" moje drugarice, dala mi ga je za snimanje spota, i hvala joj što me podržava. Ona mi je pomogla više od bilo kog muškarca - ispričala je ranije Jovana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike