"Decu više ne rađam za džabe" Jovana Jeremić na snimanje spota došla sa satom od 60.000 evra i progovorila o pomirenju Pinka i JK (VIDEO)

22.05.2023

15:41

1

Voditeljka priznala da voli mlađe muškarce, i čiji je "Roleks" koji nosi

"Decu više ne rađam za džabe" Jovana Jeremić na snimanje spota došla sa satom od 60.000 evra i progovorila o pomirenju Pinka i JK (VIDEO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna voditeljka jutarnjeg programa televizije "Pink", Jovana Jeremić, snimila je svoju prvu pesmu "Roleks", za koju trenutno snima i visokobudžetni spot, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Tim povodom, Jeremićeva je okupila brojne medije, među kojima je bila i 24sedam, u jednom restoranu gde je snimala kadrove za novi spot. Na sebi je imala roze odelo, žute naočare i crne štikle. Međutim, posebnu pažnju je privukao skupoceni zlatni sat marke "Roleks".

Jovana je odmah priznala da je u pitanju aksesoar od 60.000 evra i od koga ga je dobila. Potom je otkrila detalje o novoj pesmi i progovorila o brojnim aktuelnostima iz privatnog života.

- Jednog dana sam želela da postanem bogata žena i evo ostvarilo mi se ove 2023. Ovo je "Roleks" od 60 hilajda vera. Nije u mom vlasništvu, a želja mi je da posle ove pesme sama sebi kupim ovakav sat, pošto se još uvek nije pojavio muškarac koji bi mi tako nešto priuštio. Moji uslovi su vrlo jasni, kako u pesmi, tako u govoru, tako i u životu. Ovo je "Roleks" moje drugarice, dala mi je za snimanje spota i hvala joj što me podržava. Ona mi je pomogla više od bilo kog muškarca - priča Jovana.

Jovana je potom otkrila kakvog partnera priželjkuje i šta joj je najbitnije kod njegovog karaktera.

- Još uvak nisam srela muškarca. Ja ne idem ispod svojih kriterijuma, ja sam žena koja je navikla da bude osvojena. Nikad nisam sama, ali kada govorim o nečemu što je ozbiljno, kredibilno, još uvek se nije pojavio. Mislim da je ovo leto presudno, ja znam ko sam. Živimo u vremenu kada su muškarci postali sponzoruše, ja sigurno neću da budem nijednom sponzor. Neću ni da imam sponzora, u životu želim partnera, da bude za mene, da mu bude važna moja bezbednost, da mu bude važno kako živim - ispričala je Jovana.

24sedam
Jovana Jeremić

Na pitanje "Da li je Roleks preduslov da bi nekom muškarcu rodila dete?", Jovana je imala interesantnan odgovor.

- Više decu ne rađam za džabe. To sam jednom uradila. Ja sam svoje dete obezbedila sama i ponosim se time. Sa tri godine je bila potpuno obezbeđena. Muškarac kad napravi dete mora da ima svest da mora da ga i obezbedi - priča voditeljka.

Potom se osvrnula ja gostovanje Jelene Karleuše u "Hit Tvitu", nakon petogodišnjeg prekida saradnje sa televizijom "Pink" i otkrila da li bi ona ugostila pevačicu u svojoj emisiji.

- Gledala sam "Hit tvit", to je jedna od najgledanijih političkih emisija u Srbiji... Ne vidim šta je sporno? Ja o pomirenju Jelene Karleuše i "Pink" televizije ne mogu da govorim. To je televizija koja zna šta radi i ja se u te odnose nikada ne bih mešala. Ugostiću svakog za koga mi Željko Mitrović kaže da treba da ugostim, van onoga što ja već pravim u svom programu - poručila je Jovana.

Šta je Jovana Jeremić još rekla u intervjuu o knjizi koju priprema i mlađim muškarcima, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike