„Bregi sam tako spasila silne pare i pesme!" Jovana Jeremić hit trenutak s aerodroma ne zaboravlja, a evo kako je muzičar tada odreagovao!

13.06.2023

17:40

0

Ko zna šta bi bilo, da ona nije bila tu

„Bregi sam tako spasila silne pare i pesme!" Jovana Jeremić hit trenutak s aerodroma ne zaboravlja, a evo kako je muzičar tada odreagovao!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić i dan-danas pamti kako je svojevremeno „spasila Gorana Bregovića", pošto je muzičar na aerodromu za sobom zaboravio laptop. Gostujući u jednoj emisiji, voditeljka se prisetila ovog događaja pa istakla kako joj se Brega na kraju i zahvalio, svakako svestan šta je moglo da se desi da nje tu nije bilo.

- Ja sam Bregi spasila laptop na aerodromu. Kad smo se ukrcavali za Tivat, bili smo zajedno na aerodromu i, on je zaboravio laptop. Pronašla sam ga, otišla tamo i rekla: „To je Bregovićev laptop, molim vas, zovite čoveka" - izjavila je Jovana, a onda dodala:

- Posle je komentarisao da sam mu spasla neke silne pesme i silne hiljade evra. Tako da eto, spasila sam Bregu! - naglasila je ona.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Zahvalio mi se. On je čovek koji ima dušu i baš mi je gotivan. Shvatiš da su ti veliki ljudi najjednostavniji. I ja i on smo se na aerodromu ponašali sasvim normalno i prirodno - zaključila je onda u „Pulsu Srbije".

Goran Bregović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike