Jovana za stan na Dorćolu izdvojila 200.000 evra: Ne može ovde da boravi baš svako, meni je prethodna vlasnica dala blagoslov!

14.01.2023

09:40

2

Jeremićeva svakako pamti vreme kada gotovo ni za hleb nije imala, pa ovo sada smatra ogromnim uspehom

Jovana za stan na Dorćolu izdvojila 200.000 evra: Ne može ovde da boravi baš svako, meni je prethodna vlasnica dala blagoslov!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, Jovana Jeremić, kupila je stan na Dorćolu. Nalazi se u jednoj staroj zgradi, ali planira celog da ga renovira. Iz tog razloga, kako je objasnila za jedne domaće medije, ova 54 kvadrata „će je izaći" 200.000 evra.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune, ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo „ne" svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - nabrajala je svojevremeno Jeremićeva, koja zasigurno i dan-danas ne zaboravlja ova teška vremena.

Jovana Jeremić, Amir Hamzagic/ATAImages
 

Danas, zato, kupovinu nove nekretnine i uređivanje iste smatra još jednim svojim ogromnim uspehom.

„Ima energiju od milion dolara!"

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom - naglasila je ona, pa nastavila o tome kako se baš za ovaj odlučila.

- U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto, jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju - objasnila je Jovana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike