Jovana Jeremić o prevari: Uhvatila sam ih ispred kuće, uperila sam baterijsku lampu u njih!

08.06.2023

11:24

0

Sve se desilo ispred njene kuće

Jovana Jeremić o prevari: Uhvatila sam ih ispred kuće, uperila sam baterijsku lampu u njih!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Jovana Jeremić najviše pažnje posvećuje muško-ženskim odnosima, pa se sada prisetila i neprijatne situacije koja joj se dogodila.

- Znate moj stav, bolje budi gospođetina i idi, šta imaš da varaš - tvrdi ona, pa dodala da je "jednom prilikom zato i sama prekinula švaleraciju" i to ispred svoje kuće u Ljigu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vojislav Milošević i Jovana Jeremić

- Videla sam ih, uzela tatinu baterijsku lampu i uperila u njih. Desilo se ispod mog prozora u Ljigu, rekoh verovatno se švalerišu. Znam da je ona nosila crne čarape, to sam videla. Kada sam uperila svetlo, trgli se, počeli brzo da se oblače. Volim da hvatam ljude u švalerskim akcijama - ispričala je voditeljka u emisiji "Amidži šou".

Dok je bila u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem, mediji su pisali kako ju je on prevario dok su se još zabavljali, ali i da mu je ona to oprostila. Kasnije su osnovali porodicu, dobili ćerku Leu, a ona je sada pričala o ljudima koji su hteli "da joj uruše sreću".

ATAImages/ Antonio Ahel
Vojislav Milošević i Jovana Jeremić

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam želela da žrtvujem ljubav. Tu su se umešali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku - ispričala je Jovana. Tada je palo pomirenje sa Vojislavom.  

- On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - ispričala je ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike