Umorna i zabrinuta: Megan Markl prvi put u javnosti nakon otkazivanja podkasta i raskida milionskog ugovora (FOTO)

19.06.2023

21:05

0

Poznata platforma nije zaradila očekivanu sumu novca

Umorna i zabrinuta: Megan Markl prvi put u javnosti nakon otkazivanja podkasta i raskida milionskog ugovora (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl je u okviru "Spotify" striming platforme vodila podkast "Arhetipovi", a nedavno je kao bomba odjeknula vest da joj je ugovor sporazumno raskinut jer navodno nije doneo očekivanu zaradu platformi.

Nakon što je okončan ugovor koji su sa "Spotifajem" imali Megan Markl i njen suprug princ Hari, vojvotkinja od Suseksa je prvi put viđena u javnosti.

Megan je inače uvek sređena, a uglavnom i nasmejana, međutim, ovog puta pojavila se u nesvakidašnjem izdanju. Izgledala je pomalo utučeno i umorno, a u galeriji u nastavku teksta se i sami možete uveriti u to.

Megan je skoro punih godinu dana vodila podkast "Arhetipovi", od avgusta 2022. godine, u okviru kog je razgovarala sa slavnim ličnostima.

Među gostima su bile slavna teniserka Serena Vilijams, pevačica Maraja Keri, Paris Hilton, kao i glumice Mindi Kaling i Konstans Vu.

- Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili - piše u izjavi, prenosi BBC.

Vojvotkinja nije bila raspoložena za poziranje pred fotoreporterima, a viđena je u ležernom izdanju noseći džeper i crne baletanke.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Inače, Hari i Megan su krajem 2020. godine potpisali unosan ugovor s gigantom za audio-striming za hosting i produkciju podkasta, čija se vrednost procenjuje na oko 25 miliona dolara.

Izveštaji američkih medija sugerišu da kraljevski par nije uspeo zadovoljiti referentnu vrednost produktivnosti koju zahteva "Spotifaj", te stoga ne bi dobio punu vrednost ugovora.

Podsetimo, odnedavno kruže glasine o tome da će Megan postati ambasadorka poznatog brenda "Dior", a ukoliko potpiše ugovor, mogla bi postati najplaćenija influenserka na svetu, zarađujući oko 250 hiljada dolara po objavi na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Pored toga, strani mediji pišu da će Megan ponovno pokrenuti i svoj lajfstajl blog "The Tig" koji je ugasila neposredno pre udaje za Harija.

Profimedia
Megan Markl

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike