Reči taksiste koji je vozio Megan i Harija posle incidenta sa paparacima: Čega oni imaju da se plaše u Njujorku?

18.05.2023

13:16

1

Inače, za deset minuta uzeo im je 50 dolara

Reči taksiste koji je vozio Megan i Harija posle incidenta sa paparacima: Čega oni imaju da se plaše u Njujorku?
Megan Markl, princ Hari i taksista Sukčarn Soni Sing - Copyright Profimedia

Taksista koji je vozio Megan Markl i princa Harija po Njujorku 10 minuta, ne bi li se otresli paparaco fotografa, ispričao je kako je poznati par delovao baš nervozno pošto je seo u njegovo vozilo zajedno sa članom obezbeđenja. Sukčarn Sing, zvani Soni, za BBC je kazao kako ih je pokupio kod policijske stanice u centru Menhetna, kada se čitava drama dovoljno slegla, a on o njoj pojma nije imao.

Dajući izjave pred porodičnom kućom u Kvinsu, rekao je:

Megan Markl, princ Hari i Dorija Regland, Profimedia
 

- Čovek iz obezbeđenja me je zaustavio i, odjednom, ulaze mi u kola princ Hari i njegova žena. „Presekao" nas je đubretarac i onda su neki paparaci „poskakali" okolo i fotografisali nas sve.

U trenutku kada je trebalo da mu daju adresu „tačke b", obezbeđenje je „naručilo" povratak u policijsku stanicu, zbog svega kroz šta su prošli.

Ipak, vožnja taksijem prolazila je prilično mirno.

- Izgledali su kao da ih je neko ceo dan jurio. Bili su nervozni, ali obezbeđenje je sve to dobro rešavalo - kazao je Soni, koji je poznati par vozio oko 10 minuta.

U saopštenju, predstavnik za medije Megan i Harija kazao je da su iskusili neviđenu katastrofu, a to je kasnije potvrdila i policija. Rečeno je kako su brojni fotografi gotovo onemogućili njihov prolaz. Soni pak nije stekao takav utisak.

- Dobro, sad... Ne bih rekao da je bilo baš tako, makar ne dok sam ih ja vozio. Mora da se to sve ranije izdešavalo. Njujork je sigurno mesto, policije ima na svakom ćošku. Čega oni imaju da se plaše ovde? Paparaci su i nas pratili u stopu, okej, ali držali su odstojanje - izjavio je zatim taksista, pa istakao da za Megan i Harija misli da su veoma fini ljudi.

Pozdravili su se s njim, pitali ga kako se zove, ostavili bakšiš...

- Za deset minuta sam zaradio 50 dolara. Od toga bolje nema! - pohvalio se onda, pa za kraj razgovora otkrio da li je vozio još neke poznate osobe.

Megan Markl, Profimedia
 

- Često. Jednom sam povezao Kita Ričardsa, na primer. Ali to me ne zanima preterano - zaključio je, pa otišao na posao.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike