Još jedan "udarac" za Harija i Megan: Poznati brend prekinuo saradnju sa njima, izgubiće na milione dolara!

16.06.2023

22:16

0

Ostao im je samo "Netfliks", a ni ta saradnja im nije sigurna

Još jedan "udarac" za Harija i Megan: Poznati brend prekinuo saradnju sa njima, izgubiće na milione dolara!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Princ Hari i Megan Markl izgubili su ugovor vredan 20 miliona dolara koji su imali sa "Spotifajem". 

Kako je saopšteno, do razlaza je došlo sporazumno i u dogovoru obe strane, te podkast "Arhetipovi", koji je snimala Marklova, neće dobiti drugu sezonu.

- Dogovorili smo se da prekinemo saradnju, i ponosni smo na serijal koji smo zajedno napravili - naveli su Megan i kompanija u zajedničkom saopštenju.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Podsetimo, oni su ugovor sklopili 2020. godine, a do raskida saradnje je došlo jer Megan nije uspela da ispuni zahteve kompanije. Navodno, stepen produktivnosti neophodan za isplatu dogovorene sume nije bio ostvaren.

No, supruga princa Harija ne planira da odustane od snimanja podkasta, pa će svoje ideje ponuditi nekoj drugoj platformi.

Kao što je poznato, otkako su napustili kraljevske dužnosti, Hari i Megan su se fokusirali na to da naprave novac kroz medijske sadržaje - snimanjem podkasta, dokumentarca na Netfliksu o njihovom životu u kraljevskoj porodici, ali i biografijom princa.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Ono što im je sada ostalo jeste saradnja koju imaju sa Netfliksom, a ugovor koji su potpisali sa njima vredan je preko 100 miliona dolara. Međutim, još uvek nije poznato da li će neki njihov projekat ugledati svetlost dana na ovoj platformi.

Inače, nedavno su se pojavile glasine da su Hari i Megan rešili da prekinu da daju intervjue, pišu knjige i snimaju dokumentarce o životu u kraljevskoj porodici jer "nemaju više šta da kažu". 

Navodno, njihova je želja da sada poprave odnos sa kraljem Čarlsom, princom Vilijamom i ostalim visokim članovima britanske kraljevske porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike