"Hari je shvatio sve, ostaviće Megan"! Bivši batler princeze Dajane šokirao tvrdnjama: Samo ga jedno vezuje za nju

29.05.2023

12:39

0

Siguran je da će se princ uskoro vratiti u svoju rodnu zemlju zauvek

"Hari je shvatio sve, ostaviće Megan"! Bivši batler princeze Dajane šokirao tvrdnjama: Samo ga jedno vezuje za nju
Princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Princ Hari i Megan Markl u javnosti važe za par koji se obožava, kome ljubav cveta nakon što su napustili kraljevsku porodicu. Međutim, mnogi misle da je to samo šarada, pa čak i neki ljudi od kojih se to ne očekuje.

Pol Barel, nekadašnji batler princeze Dajane, tvrdi da Hari nikako nije srećan sa Megan, te da ostaje sa njom u braku samo zbog dece.

- Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja uviđa da je Hari konačno shvatio istinu? Da je opčinjen njenom lepotom ili tako nečim? Jer svi to znamo, ali on to ne vidi - rekao je Barel za GB News.

Profimedia
Pol Barel, bivši batler princeze Dajane

Grant Harold, bivši batler kralja Čarlsa, ima teoriju da će se vojvoda od Saseksa uskoro vratiti zauvek u Britaniju, te smatra da će ga Britanci dočekati raširenih ruku.

- Ne sumnjam, kada se to dogodi, jer svi znamo da će se dogoditi, da će ga i njegov otac kralj Čarls i njegov brat princ od Velsa, pozdraviti i dočekati njegov povratak raširenih ruku - kaže bivši kraljevski službenik i dodaje:

- Postoji nešto u Hariju što svi volimo, samo ne razumemo zašto on radi to što radi u ovom trenutku.

Pol Barel je bio batler princeze Dajane celu deceniju, pa dobro poznaje njenog mlađeg sina. On smatra da Hari, još uvek, želi da izbegne razvod jer je i sam dete iz rasturenog braka.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Lično poznajem Harija i mislim da je oduvek želeo da bude otac, da ima decu, mislim da je trenutno prerano da dođe do razdvajanja njegove porodice. Mislim da želi da ostane tu kako bi video kako mu deca rastu, jer ako bi sada napustio brak, izgubio bi svoju decu jer zna da bi ih ona zadržala u Americi i on ih ne bi viđao. Zbog svega toga, mislim da će Hari pokušati da se drži programa dokle god bude mogao. Neizbežno je da dođe do kraha u ovom braku jer znamo da sa velikom kritikom, svetskom slavom i prisustvom u štampi dolazi veliki pritisak i ovaj par će imati veliki pritisak na svojim leđima - ispričao je Barel i zaključio:

- Ja lično ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog, video sam već previše suza, želim da bude veoma srećan, želim da vidim kako on i njegova porodica napreduju, ali znate, postoji sumnja u pozadini moje glave.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Na društvenim mrežama, inače, kruži snimak na kom je prikazano kakav je Hari bio ranije, a kako se ponaša otkako je sa Megan.

 

 

Prema onome što se može videti, on se uvek smejao dok je bio okružen porodicom i obavljao kraljevske dužnosti, a otkako je sa Megan, u dosta slučajeva je tužan i potišten. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike