Hari drsko odbio poklon koji je kralj namenio njegovoj ćerki! Devojčica ostala i bez javne čestitke: Nova kraljevska drama!

09.06.2023

16:10

1

Unikatni dar Čarlsu III za sekund je propao

Hari drsko odbio poklon koji je kralj namenio njegovoj ćerki! Devojčica ostala i bez javne čestitke: Nova kraljevska drama!
Princ Hari - Copyright Profimedia

Naslednica Megan Markl i princa Harija, Lilibet, pre nekoliko dana napunila je dve godine. Njen deda, kralj Čarls III, za tu je priliku bio pripremio poseban poklon - kućicu izrađenu po narudžbini, pišu strani mediji. Međutim, sve je „palo u vodu" pošto je Hari za istu rekao „ne", smatrajući da je u pitanju ekstravagantan dar, kakav devojčici nikako neće služiti.

- Ona bi taj poklon zasigurno pamtila zauvek, bila bi baš lepo iznenađena - prokomentarisao je jedan izvor na ovu temu.

Njen otac, međutim, em što je odbio ovaj gest kralja, em je tražio nešto drugo, manje „šljašteće". Javnosti još uvek nije poznato šta joj je Čarls na kraju poklonio.

S druge strane, izostanak javne čestitke posebno je zgranula veliki deo javnosti. Kada je punila godinu dana, na sva zvona joj je, ipak bilo čestitano.

Kralj Čarls III, Profimedia
 

Drugi insajder blizak kraljevskoj porodici dotakao se upravo te teme, pa objasnio za britanske medije da postoji „pozadina tog poteza". Naime, rođendani nezaposlenih članova porodice se ne obeležavaju.  

- Naravno da Lilibet žele sreću, ali ništa neće biti objavljeno ni na jednom kanalu ili profilu - ističe on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike