Sorajina beba u markiranom od glave do pete: Samo za bodi dala 650 evra (FOTO)

10.05.2023

09:16

0

Ne štedi na sinu

Sorajina beba u markiranom od glave do pete: Samo za bodi dala 650 evra (FOTO)
Soraja Vučelić - Copyright Instagram printscreen/sorajavucelic

Starleta Soraja Vučelić u februaru je dobila svog prvog sina sa izabranikom kog još uvek krije od očiju javnosti. Sinu je dala ime Kan, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, starleta uživa u roditeljstvu, a sinu već sada kupuje skupe stvari, po kojima je i sama prepoznatljiva.

Za svog mezimca ne štedi kada su markirane stvari u pitanju, a sada je na svom Instagramu podelila fotografiju bebe u bodiju poznatog brenda, čija je cena čak 650 evra.

- Moja ljubav je spremna - napisala je ona i stavila emotikon aviona, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Vučelićeva je nedavno otvorila dušu o majčinstvu, pa priznala da priželjkuje još dva sina.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice:

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je za "Premijeru".

Tv Pink Printscreen
Soraja Vučelić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike