Zavirite u luks stan Helene Topalović! Sve je spremno za dolazak ćerke: Nameštaj po poslednjoj modi, a tu su skupe umetničke slike

15.06.2023

20:45

0

Oni žive na Novom Beogradu

Zavirite u luks stan Helene Topalović! Sve je spremno za dolazak ćerke: Nameštaj po poslednjoj modi, a tu su skupe umetničke slike
Helena Topalović - Copyright Instagram printscreen/helena_topalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović udala se u tajnosti za Dragana Aleksića, koji se bavi prodajom nekretnina. helena je u osmom mesecu trudnoće, a par će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Ukoliko je suditi na osnovu fotografija koje Helena objavljuje na društvenim mrežama, nema sumnje da se bogato udala. Sa svojim partnerom živi u luks stanu na Novom Beogradu. Helena i njen partner su sredili stan po svom ukusu i opremili ga najnovijim komadima nameštaja. 

U prostranom dnevnom boravku nalazi se komoda, ogroman kućni bioskop, ugaona garnitura sive boje, a tu su i raznorazni sitni detalji, poput cveća i ukrasnih vaza, stočić i skupe umetničke slike kojima je ukrašen enterijer.

Zidovi su urađeni u posebnoj tehnici, a tu su i spušteni plafoni. Odmah u nastavku dnevne sobe nalazi se i kuhinja sa šankom, koja je opremljena najnovijom belom tehnikom u beloj i bež boji. 

Dok se pratiocima hvalila kakva su kolica ona i njen suprug kupili za naslednicu, Helena je pokazala kako izgleda i njihova spavaća soba koja poseduje francuski ležaj i ogroman orman sa ogledalom.

Odmor i beg od obaveza par neretko pronalazi i na prostranoj terasi sa koje puca pogled na beogradske blokove. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike