Topalko uskoro postaje deda, a izgleda kao mladić: Pevač pokazao mišiće (FOTO)

05.06.2023

20:11

0

Pevač je u odličnoj formi

Topalko uskoro postaje deda, a izgleda kao mladić: Pevač pokazao mišiće (FOTO)
Milan Topalović Topalko - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Topalović Topalko uskoro će se ostvariti u ulozi dete, a mnogi komentarišu da izgleda kao mladić. Sa pratiocima na Instagramu pevač je podelio nekoliko snimaka iz teretane i pokazao da je u odličnoj formi. 

Poznato je da Topalko uživa u ribolovu, a svoje slobodno vreme koristi i za treninge, kako bi održavao kondiciju. Dok je radio serije predviđenih vežbi, svaki mišić na njegovom telu se ocrtavao, a pevač je pokazao da ih radi sa lakoćom. 

Podsetimo, u intervjuu za 24sedam, Topalko je izjavio da će biti najmlađi, ali i najbolji deda, te da jedva čeka da mu ćerka Helena podari unuku

- Bio sam i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u šokoli nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa "tata", pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu - kazao je Topalko uz osmeh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike