Helena Topalović već kupuje fensi poklone za bebu: Njen suprug nije mogao da odoli ovim pink krznenim papučama! (FOTO)

29.04.2023

23:40

0

Uveliko se pripremaju za dolazak naslednice, a otkriveno je i koliko su ih platili

Helena Topalović već kupuje fensi poklone za bebu: Njen suprug nije mogao da odoli ovim pink krznenim papučama! (FOTO)
Helena Topalović - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, pre nešto više od dve nedelje potvrdila je saznanja 24sedam i javnosti otkrila da je u drugom stanju. Helena Topalović je tom prilikom u svom domu upriličila intimnu proslavu za najbliže kako bi njen partner Dragan Aleksić i ona otkrili pol bebe.

Nekoliko dana od javnosti je krila da nosi devojčica, a lepa trudnica se uveliko priprema za njen dolazak, što je ushićeno podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Naime, Helenin suprug Dragan nije mogao da odoli krznenim roze papučama za devojčicu, te ih je kupio za svoju nasledicu, iako se njen dolazak očekuje tek kroz tri meseca. Kako one izgledaju detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Tata nije mogao da odoli da ne kupi za svoju princezu - napisala je Helena uz emotikon srca i fotografiju papučica.

Nema sumnje da će Topalkova ćerka uživati u stilizovanju svoje naslednice, jer fensi poklonima već sada ne može da odoli.

Cena ovih papuča make "UGG" prvobitno je bila 55 dolara, a one su sada u onlajn prodaji snižene na 33 dolara.

Printscreen Instagram/helena_topalovic
Poklon za naslednicu Helena Topalović

Podsetimo, budući deda Milan Topalović Topalko oglasio se za naš portal odmah nakon saznanja da će dobiti unuku i tom prilikom se prisetio ćerkinog odrastanja.

- Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u šokoli nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa "tata", pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu - rekao je Topalko uz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike