Šta će tek biti kad stigne beba! Helena Topalović tik pred porođaj dobila brdo poklona: I svekrva se dobro potrošila! (FOTO)

14.06.2023

18:25

0

Pevačeva ćerka nije odolela, a da se ne pohvali tretmanom

Šta će tek biti kad stigne beba! Helena Topalović tik pred porođaj dobila brdo poklona: I svekrva se dobro potrošila! (FOTO)
Helena Topalović - Copyright Instagram screenshot / helena_topalovic

Naslednica pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, broji sitno do porođaja. Pre oko dve nedelje je na Instagramu istakla kako je u devetom mesecu trudnoće, a sada, pohvalila se poklonima kojima je obasipaju sa svih strana.

Suprug, svekrva, nema ko se nije potrošio za buduću mladu mamu koja nije propustila a da ne pokaže i kako izgleda pred dolazak bebe. Vreme, sudeći po njenim „storijima", provodi u prilično opuštenom izdanju, kao i sređivanju dečije sobe.

Helena Topalović, Instagram screenshot / helena_topalovic
 

- Stiglo nam je ovo prelepo i korisno tri u jedan gnezdo za bebe, koje može biti u krevecu ili ga možete prenositi gde god želite. Imate rajsferšlus sa kojim možete odvojiti delove i tako napraviti i jastuk za krevetac... Takođe, ovo gnezdo ima u raznim dezenima, ali mi smo se odlučili za ovu kombinaciju boja - objašnjavala je ona, a zatim i pokazala skupocenu narukvicu koju je dobila i odmah je isprobala.

U istom nizu fotografija, otkrila je uz novi parfem:

- Niko nema svekrvu kao što ja imam - a sve to čeka vas u galeriji koja sledi.

Mnogi su se zapitali - šta li će tek biti kada se bude porodila, ako već sada članovi porodice za poklone ne pitaju šta košta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike