Dušica Jakovljević mesecima odlagala zahvat, pa sad završila u bolnici: Uskoro ide na još jednu operaciju, evo o čemu je reč! (FOTO)

14.06.2023

20:35

1

Sređivanje sinusa tek je prvi korak

Dušica Jakovljević mesecima odlagala zahvat, pa sad završila u bolnici: Uskoro ide na još jednu operaciju, evo o čemu je reč! (FOTO)
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Dušica Jakovljević izvesno vreme je odlagala operaciju sinusa. Sada, konačno je uspela to da obavi, a prema „storiju" s društvene mreže Instagram - oseća se dobro i pozitivnog je duha, iako njen put neće biti baš jednostavan.

- I, krenule smo u borbu... Ispostavilo se da će biti teže nego što smo mislile, zbog višemesečnog odlaganja operacije. Prvi dan sa mojom najboljom doktorkom za sinuse, jedna jedine - istakla je Dušica, koja je u proteklom periodu imala posla i preko glave, uzimajući u obzir da je trajala šesta sezona „Zadruge" koju je vodila.

Nešto zatim, ponovo se obratila svima koji je prate, pa istakla kako je tek čeka - operacija devijacije, na koju su mnogi brzo posumnjali da se već i dogodila.

Dušica Jakovljević, Instagram screenshot / dusicajakovljevic
 

- ...Sređujem sinuse kod jedne doktorke, koja to radi najboljom metodom. Nakon toga misledi oporavak, pa operacija devijacije kod mog lekara - pojasnila je, pa obećala da će sutra, pošto se odmori, dalje odgovarati na pitanja svih zainteresovanih za zahvat.

Podsetimo, Jakovljevićeva je uvek otvoreno govorila o tome koliko se okrenula estetskoj hirurgiji, te kako je zahvaljujući izvesnim operacijama dobila na samopouzdanju.

Dušica Jakovljević, Instagram screenshot / dusicajakovljevic
 

- Radila sam zube, usta i grudi. Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - naglasila je ona jednom prilikom za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike