Dušica Jakovljević imala operaciju? Sredila usta, grudi, pa sad otišla još jedan korak dalje!

07.11.2022

13:48

1

Voditeljka se nalazi na jednoj privatnoj klinici i zahvat je imala u jutarnjim satima

Dušica Jakovljević imala operaciju? Sredila usta, grudi, pa sad otišla još jedan korak dalje!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Jakovljević navodno za jedne domaće medije otkrila povod odlaska na jednu privatnu kliniku u Beogradu. Voditeljka se, naime, u ranim jutarnjim satima podvrgla jednom estetskom zahvatu, zbog kog je par nedelja unazad obavljala sve potrebne pripreme i preglede.

Ona je operisala nos na toj klinici, a kako je i inače pobornik ovakve hirurgije, ne čudi što se odlučila na ovakav korak. Kako „Informer" takođe napominje, Jakovljevićeva se još nije oglašava posle operacije, niti otkrivala u kakvom je sada stanju.

Podsetimo, Dušica nikada nije krila da je uvek pronalazila vremena za svoju lepotu. Voditeljka je svojevremeno sredila usta, kao i grudi.

- Nemam problem da pričam o tome, smatram to svakodnevnom brigom o sebi, jer sam ambasador jedne klinike. Možda će neko reći da sam se promenila i jesam, ne mogu da budem ista sa 25 i 40 godina - objasnila je jednom prilikom ona, govoreći baš na ovu temu.

Posle silikona, inače, brzo je istakla da je veoma srećna.

Dušica Jakovljević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sve je prošlo savršeno. Boli, ali nije ništa strašno. Izgleda kao da imam upalu mišića. Sve u svemu, jako sam srećna jer sam sve lepo podnela. Zasad ne smem da podižem ništa teško, ali sam uspela da sama sebi stavim sočiva, da se umijem... Odavno sam imala želju da to uradim. Pazim kako se pomeram, iako mi kažu da mogu opušteno da se krećem. Sada idem kući da se odmorim - kazala je za jedne domaće medije tom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike