Najveći ispad Dušice Jakovljević: Zvala Vikinog Tašketa u pola pet ujutru

24.05.2022

20:50

0

Tek kada ju je pevačica pozvala, shvatila je šta je uradila

Najveći ispad Dušice Jakovljević: Zvala Vikinog Tašketa u pola pet ujutru
Dušica Jakovljević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U večerašnjem izdanju emisije „Amidži šou“, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je voditeljke Dušicu Jakovljević, Bojanu Lazić, Anu Radulović i Sašku Veselinov, a blažen među damama, večeras je reper Gazda Paja.

I za sam početak, da se previše ne opuste, voditelj je spremio škakljiva pitanja za svoje goste, a jedno od njih je bilo upućeno Dušici Jakovljević. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Jakovljević

 

Naime, ona je morala da odgovori na pitanje, koje je njeno najveće pijanstvo, a priznanje pevačice je šokiralo sve u studiju.

- Ja se inače napijem od dve čaše vina, ali ima jedna situacija... Bila sam pre jedno tri godine sa mojim najboljim drugarima na nekom splavu, svi zajedno smo se napili, baš smo bili veseli... Jedan naš drug je otišao i nije poneo telefon, za njim je otišao i ovaj drugi i nismo znali gde su. Ja sam sela u kola i zovem druga koji se zove Taske. I piše na telefonu „Taske“ i ja oko pola pet ujutru zovem Tašketa 20 puta i Taške se ne javlja na telefon - priča Jakovljevićeva i dodaje: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković i Taške

- Sutradan negde oko jedan popodne, meni zvoni telefon i piše - Viki Miljković! I ja u momentu shvatim... Javim se, a Viki mi kaže: „Ljubavi, pa što si zvala jutros Tašketa 20 puta?“ Ja čim sam videla Viki, odmah sam skontala, ja nikad ne pišem u imeniku ono, š, č, ć... Pozdravljam Viki ovim putem - ispričala je Dušica u pomenutoj emisiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike