Dušica Jakovljević otvoreno o pucnjavama i bombi koje su joj „kačili" na ime: To je bila jedna velika greška!

24.12.2022

22:01

0

Voditeljka se u velikoj ispovesti dotakla i bivših ljubavi, pa objasnila kako je uvek bilo „igre mačke i miša"

Dušica Jakovljević otvoreno o pucnjavama i bombi koje su joj „kačili" na ime: To je bila jedna velika greška!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/M. M.

Jedno od poznatih lica s ružičaste televizije, Dušica Jakovljević, u velikoj ispovesti za jedne domaće medije dotakla se raznih tema - ovom prilikom je otvoreno progovorila o bivšim ljubavima, teškim životnim periodima, ali i o bombi i pucnjavama koje u su se svojevremeno vezivale za njeno ime.

- Što se tiče pucnjava i onih bombi, o kojima se toliko pisalo, moram da se ogradim i kažem da to nije imalo nikakve veze sa mnom. Nemam problem da pričam na tu temu, ali ja nisam akter te priče. Dogodila se greška i to je sve. Moje je bilo tada da se vratim da vodim emisiju kao pravi profesionalac. Bila sam zahvalna što su me kolege ispoštovale i što nisu pisale o tome. Ja imam mangupske stavove, ali sam beogradska gospođica. Nikad takvi događaji nisu bacili senku na sve ono što sam radila i na mene. Da sam ja neka mafijašica, to bi se sigurno videlo i znalo, ali ne. Pravda je kod mene uvek zadovoljena - kazala je najpre Dušica, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a ona je nastavila i o još nekim teškim životnim trenucima, te tome kako se sa njima izborila.

„Nikad od sebe nisam htela da pravim žrtvu!"

- Teških perioda u mom životu bilo je mnogo, ali sam ja tip žene koja sve nekako rešava sama. Svakog dana me pogađaju razne stvari, ali ne dozvoljavam da to utiče na moj dan. Ne želim da se razbolim jer mi je loša energija zaokupirala misli. Imala sam jedan period života koji je bio baš turbulentan, ali nikad od sebe nisam htela da pravim žrtvu. To nije moj stil života i to nikada neću raditi - naglašava Jakovljevićeva.

Kada su ljubavni odnosi u pitanju, voditeljka je uvek spremna na kompromis, ali isto očekuje i od partnera.

- Kad su partneri u pitanju, ja sam prilagodljiva, ali i oni prema meni, tako da imaju razumevanja za moj posao. Treba me trpeti kad sam razdražljiva, kad imam minus i plus faze, ali kad sam najtužnija, to kratko traje. Nekako se vodim time da žena treba da se prilagođava muškarcu, ali, naravno, ne po svaku cenu. U partnerskim odnosima svako treba da zna kada da povuče ručnu. Kod mene je uvek neka igra mačke i miša - objasnila je ona, ali se nije tu i zaustavljala.

Dušica Jakovljević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Iako sam razvedena, težim tome što je večna ljubav. Sebe mogu da zamislim u braku za ceo život. Ne bih ulazila u veze bezveze. Čim smo s nekim u vezi, od prvog dana nešto počinjemo da gradimo, dakle, idemo ka tome da to traje. Važno je da pustimo tu priču da papir nije važan. Crkveni brak je meni, recimo, važniji od opštinskog. Bezveze je da se potencira priča da ljudi treba da se raziđu ako nešto ne funkcioniše. Hajde da se borimo da nešto uspe. Ne podnosim velike svece i svetice, koji osuđuju sve redom, pa im onda iskopaš da su radili sve i svašta u životu. Sve treba da se neguje - zaključila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike