Prvo oglašavanje Stefana Karića posle pritvora! „Trpim pritisak, osuđen sam pre odluke suda!"

14.06.2023

20:45

1

Autor: B. D.

Bivši zadrugar ne želi medijsku hajku

Prvo oglašavanje Stefana Karića posle pritvora! „Trpim pritisak, osuđen sam pre odluke suda!"
Stefan Karić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao i naneo joj teške povrede na licu, zbog čega je imala čak dve operacije. On je akonto sumnji zatim mesec dana proveo u pritvoru - sve dok starleta nije dala izjavu u Tužilaštvu

Tom prilikom je istakla da će ga krivično goniti sve dok pravda ne bude zadovoljena. S druge strane, Karić je istakao da je između njega i Šavije bilo koškanja, ali da mu nije jasno kako je njeno oko povređeno.

24sedam/D. Božović
Nataša Šavija

Ekipa 24sedam je pozvala Stefana Karića ne bi li saznala kako se slučaj odvija i da li je poznat datum njihovog suočavanja. On, međutim, nije želeo da komentariše pomenutu situaciju.

- Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i pre nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue - kazao nam je on, pa je na pitanje da li je poznat datum suočavanja, odgovorio rečima: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

- Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo videti. 

Upitan onda koliko se njegov život promenio od incidenta sa Šavijom, Stefan takođe nije bio voljan mnogo da komentariše, te je istakao sledeće:

- Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. Ljudi su takvi, da me razapinju svuda - kazao je Stefan za 24sedam

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

Podsetimo, advokat Stefana Karića, Goran Karadarević, u jednoj izjavi za medije je otkrio kolika je „kazna trenutno tuženom iznad glave". 

- Videćemo kakav će biti ishod. Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci od pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu - istakao je on, prenosili su domaći mediji pisanje „Republike".

Karić je u pritvoru u Sremskoj Mitrovici zbog sumnji da je fizički nasrnuo na Šaviju proveo mesec dana, od 3. maja. Po izlasku, vratio se u porodični dom na Zvezdari, u Beogradu. Govoreći tada o detaljima drame, objasnio je kako je bilo koškanja između njih dvoje, ali da mu nikako nije jasno odakle joj tako strašna povreda jagodične kosti, oka, te naglasio kako nikada ranije nije bio nasilan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike