Nataša Šavija posle sat i po vremena izašla iz Tužilaštva! Progovorila o Kariću: Isprovocirao ga je moj šlic

31.05.2023

13:45

0

Starleta ističe da među njima nije bilo svađe

Nataša Šavija posle sat i po vremena izašla iz Tužilaštva! Progovorila o Kariću: Isprovocirao ga je moj šlic
Nataša Šavija - Copyright 24sedam/D. B.

Pretučena starleta Nataša Šavija pojavila se danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi u pratnji majke Vere, gde je više od sat vremena davala izjavu pred tužiocem zbog teških povreda na licu, koje joj je, kako tvrdi naneo Stefan Karić. 

Odmah po izlasku iz Tužilaštva, Šavija je za okupljene medijske ekipe dala izjavu povodom obračuna koji je imala sa Karićem. Kako je istakla, svađe nije bilo, i ne zna čime je isprovocirala Stefana. 

24sedam/D. Božović
Nataša Šavija

 

- Osećam komlepks niže vrednosti! Prestrašno je bilo, sve što više vreme prolazi, ja imam košmare. Ja razumem da je Stefan Osmanov sin, i da će on da ga brani, ali da izjavi da se nisam pojavljivala na sudu i da je sledeće moje privođenje...

- Kakva god da sam, ko će da mi sudi? Ako sam nemoralna, Bog je l' tako? A ne neki Stefan Karić. Šta sam ja mogla da uradim da me neko udari? Kad me neko od bližnjih pita kako smo se mi posvađali, pa to nije bilo ništa, nije bilo nikakve svađe. Pre toga je on meni zamerio što sam ja imala šlic dublji, njega je to valjda isprovociralo. Ne znam šta je on imao u glavi. Uglavnom u tom momentu nikakve svađe nije bilo - kazala je Šavija. 

Na konstataciju, da su ona i Stefan bili u emotivnoj vezi, te da je Karić imao izliv ljubomore, Šavija kaže:

24sedam/D. Božović
Nataša Šavija

- Pričala sam sa drugom na video-poziv, ne znam da li je on to video - kaže Šavija, dodajući da ne zna šta mu se desilo u tom trenutku: 

- Šta god da sam uradila, žena ne može da se bije. Nikad nisam imala situaciju da me neko udari - kazala je Šavija, ističući da će istrajati dok pravdu ne istera na videlo: 

- Ako mene pitate, doživotna kazna. Naravno da je to neizvodljivo, nije me ubio. Mada sam mogla da umrem od povreda. Nemam reči. Ceo život ću istrajati u ovome protiv Stefana Karića. On da mi slomi jagodičnu kost, i da mi je deo ispod oka nepomičan, to je nečuveno. Tek sada sam svesna svega. Mnogo žena mi je slalo svoje ispovesti koje su konstantno trpele nasilje. Roditelji i sestre su saznali iz novina. Nisam znala kako da im kažem. Sestra je zvala Urgentni i tako saznala kako sam. Dolazili su mi pod prozor, u ovom stanju nisam mogla da izađem iz bolnice od sramote.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike