Nataša Šavija se oglasila nakon Karićevog izlaska iz pritvora: „Nije mi svejedno, plašim se”! Prvi put progovorila i o njihovoj romansi

31.05.2023

16:09

0

Autor: B. D.

Priznala da su se dopisivali

Nataša Šavija se oglasila nakon Karićevog izlaska iz pritvora: „Nije mi svejedno, plašim se”! Prvi put progovorila i o njihovoj romansi
Nataša Šavija - Copyright 24sedam/D. Božović

Stefan Karić je danas posle davanja iskaza Nataše Šavije u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, pušten iz pritvora.

Kada je Nataša saznala od ekipe 24sedam da je Stefan posle njenog saslušanja u Tužilaštvu pušten na slobodu, ona je otkrila kakav je dalji sled događaja. 

- To nema nikakve veze. Znala sam da će biti pušten posle mog saslušanja. Takav je tip pritvora, dakle isključivo da ne može da utiče na mene i svedoke. Čeka nas suđenje dalje. On će sada da se brani sa slobode, takva je procedura. Nije mi svejedno posle onog što je uradio. Neću da optužujem nikog unapred, ni za šta, ali pošto sam preživela to što sam preživela od njega, imam posttraumatski stresni poremećaj, što je psihijatar ustanovio, tako da razvijam svakakve filmove u glavi. Nadam se da su mi to samo tripovi.

24sedam/D. Božović
Nataša Šavija

O njihovom odnosu prvi put je progovorila za naš portal i potvrdila da jeste bila na pomolu romansa.

- Mi smo se dugo dopisivali, neke dve nedelje, dok sam ja bila na moru. Kada sam došla, bili smo dva dana zajedno, videli smo da to nije to, tu smo se i razišli. Nije bilo nikakve svađe. To je bila veza u pokušaju. Tokom dopisivanja je bio ekstremno fin, predstavio se u najboljem svetlu, a zapravo se ispostavilo da je nasilnik - ispričala je Šavija i odgovorila da li se nakon svega plaši da će joj prići sada kad je na slobodi:

- Sigurna sam da mi sada lično ne bi prišao. Svestan je da bi time pogoršao svoju situaciju što se kazne tiče.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

 

Starleta je istakla da veruje u sud i u to da će doneti pravu odluku. Na naše pitanje da li misli da se on pokajao zbog postupka nasilja, Šavija je rekla: 

- On me sigurno neće zvati, ima advokata, on ga je sigurno posavetovao da to može da se zloupotrebi na sudu. Smatram da se pokajao, ali samo zato što zna šta ga čeka, ali mislim da nema nikakvu empatiju zbog onoga što mi je uradio, samo se boji robije.  

Neće se smiriti dok ne bude isterala pravdu i Karić ne bude dobio zadovoljavajuću kaznu. 

- Jako sam pravdoljubiva. Nikog ne diram prva, niti tukla, ni njega nisam ni sa čim isrovocirala. Ništa nije bilo loše sa moje strane. Ni kriva ni dužna. Da se ja pitam, za svakog nasilnika nad ženama, dala bih doživotnu kaznu. Ne mogu da procenjujem ja kaznu sada, nanogvicu da dobije to nikako. Verujem u sud, oni su upućeni u moje povrede. Imam celu knjigu izveštaja od doktora, oni će doneti najispravniju odluku. Nanogvica ili uslovna kazna, to nikako. Žalbe ću podnositi do iznemoglosti - završila je Šavija priču za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike