Stefan Karić prvi put otkrio detalje incidenta sa Šavijom: Progovorio o zatvorskim danima, pa priznao da li su se čuli posle svega

31.05.2023

20:13

2

Bivši zadrugar ističe da starleti nije polomio jagodičnu kost

Stefan Karić prvi put otkrio detalje incidenta sa Šavijom: Progovorio o zatvorskim danima, pa priznao da li su se čuli posle svega
Stefan Karić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Brutalno pretučena starleta Nataša Šavija danas je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Rumi, a svoju izjavu dao je i optuženi za prebijanje, Stefan Karić, koji je potom pušten iz pritvora.

Karić je u prvi mah izbegavao midije, te se lažno predstavljao kada smo ga pozvali. Nakon što je stigao u porodičnu vilu na Zvezdari, Stefan se oglasio i prvi put iz svog ugla otkrio detalje o incidentu koji se dogodio u noći kada je Šavija krvnički pretučena.

Karić ističe da starleti nije razbio jagodičnu kost, već da joj je lupio šamar, te ne zna kako je Nataša povredila oko.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić i Nataša Šavija

- Iskreno, devojka verovatno pored svega što joj se dogodilo može da izjavljuje svašta. Žao mi je kako joj se to dogodilo. Povreda sa okom, to ne znam kako joj se desilo. Mi smo imali koškanje, stvarno ne znam kako je povredila oko. Traje suđenje, dali smo izjavu i ona i ja, ja ne mogu bez advokata da dajem informacije. Tokom celog dana smo se čuli, ona me je pitala da ide sa mnom, ja sam malo popio, rekao sam joj da dođe. U jednom momentu je moj drug izašao po nju, ona se naljutila zbog toga. Onda pošto joj nisam pružio toliko pažnje, ona je počela da histeriše i da vileni, to je bilo u toaletu - počeo je Stefan.

- Jeste bilo koškanje, ona je meni lupila šamar i ja njoj, ali nisu to sada neki udarci da ja mogu nekg na taj način da povredim. Ja nikad nisam bio ranije nasilan, žao mi je, ima pravo da priča to i da bude besna. Njoj se to desilo što se desilo, posle toga ona se vratila na proslavu, posle toga šta je radila, ja ne znam - dodaje on.

"Nismo bili zajedno"

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

Stefan je potom progovorio o njihovom odnosu i otkrio da nisu bili u emotivnoj vezi.

- Mi se znamo, viđali smo se nekoliko puta, pre nekoliko godina i tako se nekako i dogodilo. Nismo bilio zajedno - rekao je Karić za Pink.rs.

Karić je potom progovorio o danima provedenim u pritvoru, u kom je bio od 3. maja, kada je uhapšen.

- Naravno da sam protiv nasilja. Jedan dečak je bio sa mnom u sobi. Da je bio u nekoj drugoj sobi ko zna šta bi mu se desilo. Mene su neverovatno ispoštovali u zatvoru. Meni je najbitnijen da se moji prijatelji nađu porodici i da njima ne treba ništa. Ima i ljudi koji su me iznenadili. Svi su bili uz mene uglavnom i hvala im na tome. Znam da oni nisu radili to da bih im se ja odužio - otkrio je Stefan.

Za kraj je otkrio da li je stupio u kontakt sa Natašom nakon svega što se dogodilo.

- Iskreno mislim da je prva stvar koju je trebalo da uradim da joj uputim poziv. Zbog svega što me je čekalo nisam mogao da je zovem, da ne bih uticao na svedoka zbog celog procesa - zaključio je Stefan Karić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

Podsetimo, Nataša je 1. maja primljena u KC "Vojvodina" sa prelomom jagodične kosti i ozbiljnim povredama lica, a za nasilje je optužila Stefana Karića. Nakon hospitalizacije imala je nekoliko operacija, a sada je na kućnom lečenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike