Nataša Šavija proživljava pravi pakao posle batina koje je dobila: Bolje da me je ubio

02.06.2023

10:09

0

Starleta je ponudila pomoć svim ženama koje su preživele nasilje

Nataša Šavija proživljava pravi pakao posle batina koje je dobila: Bolje da me je ubio
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pretučena starleta Nataša Šavija, posle operacije prolazi pravi pakao. Naime, ona je u nekoliko svojih izjava istakla da se psihički oseća loše, nakon što joj je Stefan Karić naneo teške telesne povrede.

Sa pratiocima na Instagramu, Šavija je podelila kako se oseća, te uputila podršku svim ženama koje doživljavaju bilo kakvu vrstu nasilja, apelujući na njih, da nasilnike odmah prijave. 

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija

- Pošto sam prvi put doživela nasilje i to stravično, tek sad vidim koliko je bolno, prvenstveno psihički. Pri samoj pomisli da me je neko tako krvnički izudarao i da sam na sve to još izbačena iz objekta kako sam izbačena, osećala sam se kao izmet. Povređena, dezorjentisana, duplo sam videla (ne zbog alkohola nego kako su mi doktori objasnili kada sam došla u urgentni, kako mi je udarcem spustio i slomio jagodicu, samim tim su mi i oko i vilica pali. Sećam se da sam na pregledu kad su mi saopštili da moram na operaciju, doživela šok i svim silama se trudila da vidim normalno, da ubedim (slažem) sebe i njih da možda i nije tako strašno, ali nisam uspela) i eto, završila sam sa deformacijom lica - napisala je ona, obraćajući se ženama koje trpe bilo kakvu vrstu nasilja:

- Samo molim boga da postoji rešenje i mogućnost da se to popravi. A mogu da zamislim kako je tek ženama koje konstantno to dožviljavaju, pa čak i verbalno omalovažavanje, kojima usade u mozak da su bezvredne. Zamislite jedno krhko ljudsko biće - ženu, da misli o sebi sve najgore i da misli da je bezvredna u odnosu na druge ljude. To je prestrašno! Ako mi verujete, ja sam u kriznim momentima u ovom periodu od kad se to desilo mislila i govorila: „Bože, bolje da me je ubio!''

Šavija je istakla da će biti prva koja će stati da priča sa ženama koje su doživele nasilje:

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija

 

- Gledaću da se, ako dozvolim, pridružim sigurnoj kući i dam svoji doprinos na bilo koji način koji je potreban. Ako treba i ako bi išta značilo, sa svakom ženom bih tako pričala, ako bi im bilo imalo lakše. Ma na bilo koji način za koji bi oni rekli da je pogodan. Svakako ću se od sad na svaki mogući način zalagati protiv nasilja nad ženama, to obećavam - napisala je Nataša.

Podsetimo, u intervjuu za 24sedam Šavija je istakla da se neće smiriti dok Karić ne dobije zadovoljavajuću kaznu.  

- Jako sam pravdoljubiva. Nikog ne diram prva, niti tukla, ni njega nisam ni sa čim isrovocirala. Ništa nije bilo loše sa moje strane. Ni kriva ni dužna. Da se ja pitam, za svakog nasilnika nad ženama, dala bih doživotnu kaznu. Ne mogu da procenjujem ja kaznu sada, nanogvicu da dobije to nikako. Verujem u sud, oni su upućeni u moje povrede. Imam celu knjigu izveštaja od doktora, oni će doneti najispravniju odluku. Nanogvica ili uslovna kazna, to nikako. Žalbe ću podnositi do iznemoglosti - kazala je Šavija. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike