Majka Nataše Šavije besna na Kariće: Osman slavi, a treba da se pokrije ušima, šta bi bilo da je Stefan imao pištolj?!

04.06.2023

16:55

0

Izjave koje su dali Karići joj se nimalo ne dopadaju

Majka Nataše Šavije besna na Kariće: Osman slavi, a treba da se pokrije ušima, šta bi bilo da je Stefan imao pištolj?!
Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Karić je osumnjičen da je pretukao Natašu Šaviju, zbog čega je bio u pritvoru 30 dana, a odnedavno je na slobodi.

Istog dana kada je on pušten, samo nekoliko sati ranije je Šavija dala izjavu u policiji, a tada se videlo da ona još uvek ima rane od onoga što se desilo. O svemu se sada oglasila i njena majka, koja je za nemili događaj saznala dok je bila na Zlatiboru.

- Prolazimo kroz težak period života, upravo zbog toga što nam se dogodilo Nataši. Svi smo još u šoku i pod stresom od nemilog događaja. Ovako nešto nam se prvi put dešava. Ja kao majka saosećam sa njom, jer sam svaki dan uz nju, čest odlazak kod lekara i njene rane i mene pogađaju - rekla je Vera i nastavila:

24sedam/D. Božović
Nataša Šavija

- Posle onih izjava mladog i starog "gospodina" Karića ne mogu da se ne oglasim. Nisam mogla ni da zamislim da bi se tako nešto moglo dogoditi od prividno finog dečka. Sad kad gledam neke isečke iz rijalitija, kako se ponašao prema tamo svojim devojkama i šta im je izgovarao ("Nemoj da ti razbijem vilicu" i slično). Fizički nije smeo da nasrne na njih, zna da bi bio kažnjen.

Vera se osvrnula i na Stefanove izjave po izlasku iz pritvora. 

- A njegova izjava po izlasku iz pritvora, da su se samo koškali i da je ošamario. Da li on to možda ima amneziju da je umesto šamara bila pesnica u jagodičnu kost koju je polomio i posledica toga deformacija očnog kapka i još veliki pramen isčupane kose, a još se pita šta joj se to dogodilo? Kako tako jedan "fini" dečko može napraviti devojci i još da pobegne sa lica mesta i skriva se negde. A šta da je imao pištolj kod sebe, ne smem ni da pomislim - izjavila je Natašina majka, pa se osvrnula i na Osmana Karića:

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

- Onaj stariji gospodin Karić izjavljuje da je nisu primili u Urgentni u Novom Sadu i Beogradu, pa šta on misli ko je primio na lečenje, operaciju i saniranje postoperativnog toka? Pored svega sledi još jedna operacija. Ja ne mogu da verujem šta čovek priča i onda kaže da ga nismo ga razumeli. Još čovek slavi, bolje da se pokrije ušima! Da je obrnut slučaj, ja ne bih mogla ništa slaviti, saosećala bih se sa tom porodicom. To su ljudi koji misle samo na sebe. Verujem u naše sudstvo i da će pravda biti zadovoljena, da će dobiti pravu kaznu i da će se stati na put nasilju na svim svim zenama - rekla je Vera za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike