Iznenadna smrt Armina Begovića ostavila Gocu Božinovsku u šoku: Poznavala sam ga, bio je sportista, ne znam kako je to moglo da se desi

13.06.2023

18:15

0

Pevačica još nije sigurna da li da pozove kolegu ili da mu pošalje poruku

Iznenadna smrt Armina Begovića ostavila Gocu Božinovsku u šoku: Poznavala sam ga, bio je sportista, ne znam kako je to moglo da se desi
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iznenadna smrt Armina Begovića, sina pevača Enesa Begovića, mnoge je šokirala, pa tako i Gocu Božinovsku, koja je mladića dugo poznavala. Armin je, prema napisima bosanskohercegovačkih medija, uskoro trebalo i da postane otac.

Radio je u Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine, po poslednjim dostupnim informacijama, a bavio se i ronjenjem.

- Ja sam u šoku, ne mogu da verujem. Čekam da ga pozovem.
Razmišljam, u svoj toj muci, da li da zovem ili napišem poruku. U tom paklu čovek ne može ni da se javi - kazala je drhtavim glasom Goca, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a pevačica je dodala:

- Dečko je bio sportista, lep momak. Poznavala sam ga lično, dok je bio još klinac, ne znam šta je to moglo da se desi. Znam da je kao mlađi bio bolestan, pa se Enes sekirao. To je davno bilo, bio je srećan kad je prestalo. Vodio ga je i u Nemačku i u Tursku, bio je presrećan kad je mislio da se izlečio - zaključila je Božinovska, te i javno izjavila saučešće porodici.

Armin je umro na infektivnoj klinici, u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, prenosi „Express".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike