„Ovde će biti dok je snaja ne izbaci"! Zlatna vila Goce Božinovske u Surčinu: Pevačica se baškari u čistom luksuzu! (FOTO)

24.10.2022

12:29

1

Sve je u mermeru, raznim antikvitetima, umetninama... Svakom se ćošku maksimalno posvetila

„Ovde će biti dok je snaja ne izbaci"! Zlatna vila Goce Božinovske u Surčinu: Pevačica se baškari u čistom luksuzu! (FOTO)
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska se u kuću u Surčinu u kojoj i dan-danas živi uselila pošto se udala za Zorana Šijana. Ranije, nije baš živela u luksuzu i to od javnosti nikada nije krila.

Posle smrti supruga, nastavila je ovde da boravi i deli maksimalno uređen životni prostor sa svojom decom. Unuk Zoran uneo je posebnu energiju u inače kuću punu zlatnih motiva, antikviteta, umetnina.

Sudeći po njenim objavama na Instagramu, svakom je ćošku posvećeno dosta pažnje. Čitaj prostor, takođe, pun je raznih lepih uspomena koje su stvorene baš u ovoj kući iz koje ona još dugo ne planira da ode.

- Navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo... - prisećala se jednom prilikom Goca, prenosili su domaći mediji, a ona je nastavila:

„Ovde je moja sreća!"

- Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: „U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci." E, tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo - istakla je bila Božinovska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike