Pokojni sin Enesa Begovića trebalo je uskoro da postane otac: Velika tuga u domu pevača

13.06.2023

16:45

0

Umro je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu

Pokojni sin Enesa Begovića trebalo je uskoro da postane otac: Velika tuga u domu pevača
Enes Begović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Armin, sin pevača Enesa Begovića, preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, na infektivnoj klinici, prenosi „Express". Prema daljim napisima tamošnje štampe, uskoro je trebalo da se ostvari kao otac.Živeo u Sarajevu i po poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine. Bavio se i ronjenjem.

Uzrok smrti mladića još uvek nije poznat javnosti.

Podsetimo, Begović je sa suprugom Azeminom već decenijama u skladnom braku. Kao otac se ostvario veoma mlad i zbog toga se nikada nije kajao.

- ...Nešto se u poslednje vreme ljudi žene u pedesetim, šezdesetim godinama, ali sa moje tačke gledišta, ja to ne razumem. Mada možda niko ne razume ni zašto sam se ja tako mlad oženio (sa 25 godina), a radim ovaj posao. Neki mi kažu da sam svašta mogao, ali mene to ne interesuje, ja imam kod kuće sve što želim - istakao je bio u emisiji „Iz profila", pa se prisetio trenutka kada mu je žena rekla da je trudna.

- Bio sam oduševljen, ali mi je izgledalo prerano. Međutim trgao sam se posle par sati i shvatio da ću biti otac, a to je predivan osećaj. Rekao sam supruzi odmah da će biti žensko, imao sam taj neki instikt ili dar od Boga, ne znam šta je. Zamišljao sam kako će ćerka izgledati, znam da zvuči neverovatno. Zamišljao sam je sa tim plavim očima i kovrdžavom kosom, jer je to bila moja želja - upamtio je dobro pevač, koji je naslednicu nazvao Ariana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike