Božinovska sa setom u glasu o Laći, a onda i Mihajloviću: Kad su bile sankcije, pomogao mi je da prehranim porodicu!

28.12.2022

12:53

0

Goca mu ovaj potez nikada neće zaboraviti

Božinovska sa setom u glasu o Laći, a onda i Mihajloviću: Kad su bile sankcije, pomogao mi je da prehranim porodicu!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska već izvesno vreme maksimalno uživa u porodičnom okruženju. Uskoro, postaće baka drugi put - unuk stiže krajem januara. Međutim, odlazak Milana Laće Radulovića i Siniše Mihajlovića izuzetno je teško podnela.

Zbog njih je preplakala, a na snimanju novogodišnjih emisija s kolegama s estrade se nije pojavila zbog zdravstvenih problema.

- Pao mi je imunitet, teško sam se razbolela jer imam konjuktivitis, gnojnu anginu i temperaturu. Čak sam i glas izgubila od kašlja. Bila sam u Kraljevu na slavi kada mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj. Kola nisam mogla da vozim, drugarica me je vratila u Beograd. Zbog zdravstvenog stanja sam morala da preskočim snimanja novogodišnjih programa, nadam se da se organizatori neće naljutiti na mene, ali ja iz kreveta nisam mogla da ustanem - počela je Goca, prenose domaći mediji pisanje „Stara", a pevačica se zatim prisetila velikog druga, pokojnog Mihajlovića, koji joj je svojevremeno i te kako izašao u susret, kada joj je to bilo najpotrebnije.

„Ništa ne brini, to ću ja da ti završim!"

- On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: „Pa, gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završitim ništa ne brini!" Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi - priznaje ona, koja ubrzo i za Laćom plakala, sinom pokojne Marine Tucaković.

- Plakala sam kao kiša, pa ja to dete znam toliko godina. Mene je Marina molila da ga primim i da mu ustupim prostor da snimi spot u mom dvorištu, jer je on studirao režiju. Puna mi je kuća ljudi tada bila i svačijem detetu bih učinila. Nisam očekivala da će ovako tužno da skonča. On je bio veliki emotivac, vuče gene od svojih roditelja, da nije bio takav ne bi ni mogao da piše onakve pesme. Tuga velika, ne daj Bože nikome ovo što se Futi desilo, da sahrani dvoje dece i ženu. I ti prokleti poroci, a ne znam što Futa ne želi da radi obdukciju, ja bih to uradila zbog svog mira. Umesto da gaji unučiće i da se raduje sutrašnjem danu, čemu sada Futa da se raduje. Od onakvog lepog života sve se preokrene, zato ne treba nikada kukati - kaže Goca.

Goca Božinovska, Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica se, inače, na velikom koncertu Miroslava Ilića takođe nije pojavila.

- Nisam mogla da odem jer čuvam uveče unuka, da odmenim snajku koja je u devetom mesecu trudnoće. Miroslav je legenda, ne verujem da niko nije došao od kolega jer ga ne vole, već jednostavno ko ga voli treba da ode i kupi kartu, jer nisu to suvi dijamanti. Sada svi pominju da su ga mnogi zamrzeli zbog suđenja za očinstvo, ali mislim da nije to razlog. Pevače baš briga za to, to je njegova lična stvar. Miroslav je dobar čovek i dobar kolega i ne bih rekla da je u svađi sa celom estradom, koliko znam on je omiljeni lik uvek bio - ističe Božinovska, pa otkriva da je mali Zoran sada krenuo u jaslice.

- Upisali su ga u jaslice, tako da ga svako jutro vode i on je presrećan. I bolje mu je tamo da bude sa decom svog uzrasta nego sa nama odraslima. Imamo sreću da mnogo voli da ide u jaslice i da je srećan, dali su ga ovako malog da bi se navikao. Ovde kod kuće nije hteo ništa da jede, samo smo mu blendali hranu, a tamo sve jede jer ima društvo - ushićeno je prokomentarisala ova poznata baka za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike