Goca Božinovska je posle Šijana ludo volela ovog francuskog književnika: Kasnije je optužen za krađu!

11.12.2022

17:01

0

On je bio pevačicina velika ljubav

Goca Božinovska je posle Šijana ludo volela ovog francuskog književnika: Kasnije je optužen za krađu!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/M. M.

Privatni život Goce Božinovske oduvek je bio izložen javnosti, kako zbog pevačke karijere, tako i zbog emotivnih partnera i turbulentnih ljubavnih romansi koje su obeležile njen život.

Pevačica iz ljubavi sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu Vučković, a Gocino ime najčešće se vezuje za pokojnog muža Zorana Šijana sa kojim je dobila Mirka i Zoranu.

Malo je poznato da je stara ljubav Goce Božinovske bio francuski filozof i književnik Danijel Šifer. U njen život je ušao iznenada, a u emotivnoj vezi sa pevačicom bio je nakon Šijanove smrti. Kada je u medijima govorio o vezi sa Gocom, imao je samo reči hvale.

Printscreen/YouTube/debeljaca1
Danijel Šifer

- Goca je moje ogledalo. Nama nisu potrebne reči. Postoji intuicija, a to je ljubav. Imati takvu ljubav možda nije lako jer su tu porodica, društvo i obaveze. To je fatalna ljubav. Nisam čovek koji može da živi nornalno, ja sam amoralan, trebalo je da živim u prošlom veku jer bih bio spreman da za ženu odem na dvoboj - rekao je Danijel svojevremeno.

- Nama nikada nije dosadno. Šetamo, pričamo, a nije nam dosadno ni kada ne pričamo, jer onda radimo nešto drugo. Puno pričamo, a malo spavamo. Između nas postoji fizička i psihička strast - kaže stara ljubav Goce Božinovske.

Pevačica je takođe jednom prilikom javno govorila o Danijelu, pa istakla da voli čudne i jake muškarce.

Printscreen KurirTv
Goca Božinovska

- Veći je Srbin od mnogih Srba. Zagonetan je i čudan, a ja volim čudne i jake ličnosti. Osoba pored mene mora da se izdvaja od drugih, da bude specifična. Danijel je čovek van mog sveta. Specifičan je, čudna faca… Nažalost, ne govorim njegov jezik, a on priča srpski tako kako priča, jako oskudno - rekla je Goca tada za medije, prenosi ''Nova.rs''.

Paparaco fotografije Božinovske i Šifera objavljene su u magazinu "Svet" 1999. godine, to je bilo posle njene veze sa Zoranom Šijanom, a pre veze sa Nebojšom Tubićem Žapcem. Interesantno je to da je Šifer svojevremeno, nedugo nakon toga, opružen za krađu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike