Enes Begović je imao saobraćajnu nezgodu, progovorio i o Šabanu, Džeju, Marinku: Mnogo mi je teško (VIDEO)

13.02.2022

07:45

0

Saobraćajka se dogodila prošle godine, a kako kaže, šteta na automobilima je bila ogromna

Enes Begović je imao saobraćajnu nezgodu, progovorio i o Šabanu, Džeju, Marinku: Mnogo mi je teško (VIDEO)
825A9749 - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevač Enes Begović rado je viđen gost u srpskoj prestonici gde kako kaže, ima veliki broj prijatelja. Međutim, oni sa kojima se najradije viđao, ispijao kafe i vodio ozbiljne i one manje ozbiljne razgovore, više nisu među živima.

Iako je razgovor za 24sedam započeo sa osmehom na licu Begović ne krije koliko mu je teško pao odlazak njegovih kolega Šabana Šaulića, Marinka Rokvića, Džeja Ramadanovskog. Osim toga on se prisetio i saobraćajne nezgode koju je doživeo prošle godine, ali, na svu sreću, kaže, obziljnih posledica nije bilo. 

24sedam/Nenad Vujanović
Enes Begović

- Da ne budem narcisoidan, ali ja sam neko sa kim ljudi vole da se druže, a i ja volim da se družim. Kad god sam u Beogradu, meni je najveći problem koga ću pozvati. Nažalost, moram da kažem, moji veliki prijatelji sa kojima sam najradije išao na piće nisu među živima.

- To su bili Šaban, Džej, Marinko, Sinan. Čuo sam se i sa njihovim porodicama posle svega, ne bih išao u detalje. Mnogo mi je teško - kazao je on, pa otkrio sa kim se danas često sastane kada dođe u Beograd:ž

24sedam/Nenad Vujanović
Enes Begović

- Danas volim da popijem kafu sa Đanijem, Kebom, Ćirom, Bane Vasić, Saško Nikolić, da mi ne zamere svi oni koji nisam sada nabrojao. 

Za više od tri decenije karijere na muzičkoj sceni Enes kaže da je bilo brojnih anegdota i smicalica koje je pravio sa kolegama, a za naš portal je otkrio samo jednu koja mu uvek izmami osmeh na lice. 

- Sećam se jednog nastupa, koji je dugo trajao. Vraćali su nas i po nekoliko puta, pevali smo biseve. Nama se išlo da jedemo negde i da cikamo i ja odem i isključim glavni osigurač (smeh).

24sedam/Nenad Vujanović
Enes Begović

Prošle godine je pevač doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je zadobio lakše povrede. Kako  kaže, šteta na automobilima bila ogromna, što je kaže, zanemarljivo, s obzirom na to da nije bilo posledica po zdravlje.

- To je bio manji udes. S obzirom na to da sam ja medijska ličnost, to je moralo da se isprati sa malo tendencioznijim naslovom. Ali hvala Bogu, ništa ozbiljno nije bilo. Mala neka povreda, bila je šteta velika na autima. Meni je iskreno bilo žao devojke koja je izazvala taj udes, ali srećom ni ona nije imala većih povreda, meni je to drago, a automobila će biti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike