Preminuo sin poznatog kantautora: Bio je zavisnik od narkotika, a pre dva dana je pušten iz zatvora

09.05.2022

16:39

0

Nik je pre sedam godina izgubio i petnaestogodišnjeg sina

Preminuo sin poznatog kantautora: Bio je zavisnik od narkotika, a pre dva dana je pušten iz zatvora
nik kejv1 - Copyright Nik Kejv, Foto: Profimedia

Sin Nika Kejva, Džetro Lezenbi preminuo je danas u 30. godini. Godinama je bio zavisnik od narkotika, bio je iza rešetaka zbog napada na majku, a dva dana pre smrti je pušten iz zatvora uz kauciju, navodi Dejli mejl.


- Uz veliku tugu, mogu da potvrdim da je moj sin Džetro preminuo. U ovom trenutku porodica bi cenila privatnost - rekao je Nik Kejv.

Film "Nik Kejv: Barem za to znam da je istina" Promo/Beldocs
Nik Kejv

 

Inače, Džetro je pušten pre dva dana iz pritvora uz obavezu da ide na lečenje od zavisnosti od narkotika, a zabranjeno mu je bilo i da prilazi majci dve godine pošto ju je napao. 

Kako se navodi, on joj je klečao na licu, od čega je krvarila i imala modrice, a sve zbog cigareta koje je trebalo da mu kupi. 

Na suđenju se čulo da su svedoci posvedočili da je Džetro Lezenbi uzviknuo triput „Ubiću te!“, dok je držao majkuu pribijenu uz zemlju.

Profimedia
Nik Kejv

 

Džetro je pokušavao da uspe u svetu modelinga, kako se navodi, a koristio je očevo prezime da uspe. U jednom intervjuu izjavio je da oca nije upoznao sve dok nije napunio sedam godina. Borio se sa mentalnim problemima. Kako je naveo njegov advokat, bolovao je od šizofrenije. Kako se čulo na sudu, imao je „priličan kriminalni dosije“ što uključuje i seriju nasilnih napada na devojku s kojom je bio u vezi 2018. godine.

Profimedia
Džetro Lezenbi

 

Podsetimo, Kejv sada ima još dva sina Luka 30 i Erla 21, a pre sedam godina je izgubio naslednika Artura, koji je tada imao 15 godina. On je tada pao sa litice u Brajtonu i poginuo, a obdukcijom je utvrđeno da je dečak imao LSD u krvi.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike